Quantcast
Till salu inom: ”

äkta pärlhalsband säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer kompletta set med äkta Freshwater pärlor. Seten består av ett halsband, armband samt ett par örhängen. Seten finns i tre olika stilar, runda vita, vita med design samt gråsvarta. De levereras kompletta i vackra presentlådor. Varje halsband och armband har justerbar längd på länkarna, så de passar till alla. Priser: Vita med design: 490 kr Runda vita: 690 kr Gråsvarta: 490 kr Hör av er vid intresse, ni är välkomna att titta på dem först. Bra pris för alla eller vid snabb affär.
Säljer tre stycken pärlhalsband som tillhört min mormor. Har varit inne i fyra olika guldsmedsaffärer, men ingen har kunnat fastställa om det är "äkta" pärlor eller inte. Om ni har vägarna förbi så kan ni ju ta en titt på dem själva. Halsband 1: 43 cm Halsband 2: 38 cm Halsband 3: 72 cm Priset är 500kr/st eller högstbjudande! Fråga på om det är något du undrar över! /Fredrik
Mycket elegant halsband, 46 cm i längd och armband i naturliga odlade pärlor i originalförpackning med intyg . www.my-pearl.com. Som nya, endast använda ett par ggr. Inköpsvärde Inflight Austrian airline ca 3500 kr. Mycket vackra tillsammans med den äkta Valentino klockan limited edition som jag annonserar separat för 3000kr. Se bild här blå urtavla och blått läderarband. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu mina fina smycken pga pengarbrist, pärlhalsband i champangefärg 43cm äkta pärlor flr 600kr Bernstenshalsband i grönblå stenar 42cm 500kr eller bådaför 1000kr Har även ett hjärta i grönt glas som är glasblåst i jämtland kan användas som bordslanpa eller bara vacker prydnad ..ny pris 1500kr nu 1000kr går att diskuteras vid snabb affär Finns i bromma Nås helst via mail men ringa går oxå bra!
Säljer ett gammalt pärlhalsband som jag fått ärva av gammelfarmor för många år sen. Tyvärr använder jag inte den typen av smycke och det har bara blivit liggandes. Det är odlade sötvattenspärlor med silverspänne med "diamanter". Jag vet inte så mycket mer om det men vill se vad det finns för intresse. Perfekt till studenten, bröllopet eller festen. Eller varför inte piffa upp vardagen lite! Ge mig ett bud så får vi se om vi kommer överens :) Skambud undanbedes.