Till salu inom

"pacto spolfolie säljes"

Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Badrum  ·  Karlskrona

Pac-toa Exclusive

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljer nu en Pac-toa som knappt är använd. ------------------------- http://www.pacto.se/about-pacto/svenska-anvandning/ Pacto fungerar som en vanlig toalett fast utan vatten. Spolningen sker istället med hjälp av en tunn folie som täcker toalettskålen. Vid varje spolning kapslar spolfolien in avfallet och matar ner det i en avfallsbehållare under toaletten. Här samlas avfallet, förpackat i spolfolien. Avfallsbehållaren tömmer du själv med regelbundna mellanrum och eftersom avfallet är inkapslat är tömningen enkel och hygienisk. Eftersom Pacto varken använder el eller vatten finns det inga begränsningar för användningen. Toaletten fungerar i alla temperaturer och klimat.
300 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Landskrona

Pacto toalett

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Till skillnad från många alternativa toalettlösningar behövs heller ingen el. Systemet är lättskött, luktfritt och dessutom helt ekologiskt! Läs mer på Pacto.se Det ingår en rulle ekologisk spolfolie som är biologiskt nedbrytbar, vilket gör att du enkelt och kostnadsfritt kan bli av med ditt avfall genom kompostering. I priset ingår även spolfolie gjord av polyeten och ett hemmabyggt podie. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 500 kr
Blocket.se

Spolfolie toalett

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En väldigt enkel och helt suverän och billig lösning på toalett till lantstället. En toalett från Pacto som inte behöver el eller vatten för att fungera, det som man fyller den med, kan med fördel komposteras och användas som gödning. Det är en spolfolie toalett komplett med instruktion obetydligt begagnad, har haft den i 4 år själva och har nu fått vatten och avlopp på landet därav gör vi oss av med denna. Nypris för denna ute är 6000:-
2 900 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Gävle

Elektrisk Pacto toalett

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Elektrisk pacto toalett med trappsteg säljes. 220 volt. Spolfolie kapslar in avfallet. Passar bra till fritidsstugan. Ring för mer info. Kontaktas endast via telefon.
1 500 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Tumba

Pacto toalett (oanvänd)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hygienisk toalett utan el och vatten bara att ställa in i t.ex fritidshus. Komplett med tillbehör och ekologisk kompostbar spolfolie av majsstärkelse, bara att kompostera. Kontakt via mobiltelefon 073-3396755.
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj