Quantcast
Till salu inom: ”

pallkragar plåt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vårpall
F
spann

Mölndal
Hemmet

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 hyfsat stort parti ( mer än vad som syns på bilderna! med Volvo orginal delar i kart o påsar m nummer, inkl Ekonomiplåt till bla 200 ser, 700 ser, 800 och 900 ser. Finns ytterst lite delar till övriga Volvomod ( OBS: inget till Volvo äldre än -73 ) ca 4 A4 sidor med lista på delarna m nummer. ( Då är ej Avgas o plåt inräknat i det! ) bästa är att komma o titta på plats ! perfekt för Volvosamlaren el till sommaren o höstens markn! ( Usa kromsargen för framlyset som finns på bild är sålt ) Lastpallen på bild är 4-5 pallkragar hög o fylld m ekonomiplåt "skärmkanter, golvbitar, balkbitar mm ) finns även 1 st ny framskärm till tidig 200 serie. Jag vet vad detta parti är värt så pris kan ev diskuteras med rätt person på plats!!!! 0155-121615 el 070-4894273
Jag har en pall (med två pallkragar och lock) full med klippt och kapad skrot från en smidesverkstad, dessutom en stor rullhylla i plåt och rör ca 2000x1000 mm och två andra rörkonstruktioner/bord. Säljes inklusive pall, pallkragar och lock. Hämtas i första hand 24, 25 eller 27, 28 augusti.
Produktbeskrivning: Blomkrukor i galvaniserad eller pulverlackerad plåt som du enkelt viker ihop själv. Fäst direkt på väggen eller vik ut kroken på baksidan och häng den på en "ribbstol" eller list som du enkelt tillverkar själv efter önskat mått. Lämplig materialtjocklek är 16-24 mm Finns i vitt, svart och förzinkat utförande. Perfekt till kryddväxter. Kan hängas på en pallkrage. Snyggt med värmeljus i.
Mycket robusta pallkragar i PLÅT!! Avsedda för EUR pall (1200x800) eller varför inte som odlingslåda... Dessa hänger med i många år..!! PRIS: 120,-/st + moms Priset avser köp från 0-50 st Önskas fler kontakta oss för pris/offert. Vi kan även ombesörja frakt av kragar över hela landet, om så önskas
Norstedts | Utg. 2013. Ej o.u. | Förlagsband. | 124 s. | 9789113043326 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Dan Rosenholms nya bok Trädgårdshandbok för lata är en välkommen räddning för den som gärna vill ha en prunkande trädgård, men föredrar häng­mattan, grillen och långa samtal vid matbordet framför spade, gräsklippare och skottkärra. Med sin långa erfarenhet vet han att man kan få en vacker trädgård med en minimal arbetsinsats. Dan Rosenholm delar här med sig av sin gedigna kunskap och ger oss handfasta råd, ofta med glimten i ögat, om hur vi ska göra för att slippa klippa gräset stup i ett, hur vi anlägger en rabatt så att ogräset inte har en chans att överleva, och vilka rosor som nästan inte kräver någon skötsel, men ändå blommar rikligt flera gånger per säsong. Alla växter behöver inte heller vara äkta, varför inte satsa på några underhållsfria kaktusar i plåt? Och alla växter behöver inte heller planteras direkt på marken utan sköts betydligt mer lättvindigt i en pallkrage eller en kruka. Den utsökt vackra magnolian kanske verkar väl exklusiv och svår, men Dan Rosenholm ger här initierade tips om hur även den kan trivas utan allt för stor insats. När hösten kommer kan de lata fortsätta ta det lugnt, det finns nämligen många insekter, fåglar och fjärilar som är glada och tacksamma över att få kalasa på fallfrukten. Boken är rikt illustrerad med Dan Rosenholms egna härliga trädgårdsbilder. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.