Till salu inom

"pallkragar plåt säljes"

Skellefteå
Idag

Plåt självbärande

2 000 kr
Blocket.se
Hallsberg
Idag

Ventilation / Stolpar / Mar...

5 000 kr
Blocket.se
Båstad
Idag

Howard traktorfräs

3 500 kr
Blocket.se
Idag

Ikea Algot hyllsystem

800 kr
Blocket.se
Kävlinge
Idag

Plåt fälgar med dubbade vin...

2 000 kr
Blocket.se
Ljusnarsberg
Idag

Volvo Amazon 121 P130 1.8

85 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Renault Grand Scénic 7-sitsig

39 999 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Chrysler Grand Voyager 3.3...

13 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Bildelar och tillbehör  ·  Nyköping

1 stort parti m Volvo org delar 2-9 ser

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
1 hyfsat stort parti ( mer än vad som syns på bilderna! med Volvo orginal delar i kart o påsar m nummer, inkl Ekonomiplåt till bla 200 ser, 700 ser, 800 och 900 ser. Finns ytterst lite delar till övriga Volvomod ( OBS: inget till Volvo äldre än -73 ) ca 4 A4 sidor med lista på delarna m nummer. ( Då är ej Avgas o plåt inräknat i det! ) bästa är att komma o titta på plats ! perfekt för Volvosamlaren el till sommaren o höstens markn! ( Usa kromsargen för framlyset som finns på bild är sålt ) Lastpallen på bild är 4-5 pallkragar hög o fylld m ekonomiplåt "skärmkanter, golvbitar, balkbitar mm ) finns även 1 st ny framskärm till tidig 200 serie. Jag vet vad detta parti är värt så pris kan ev diskuteras med rätt person på plats!!!! 0155-121615 el 070-4894273
9 999 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sotenäs

Järnskrot

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Jag har en pall (med två pallkragar och lock) full med klippt och kapad skrot från en smidesverkstad, dessutom en stor rullhylla i plåt och rör ca 2000x1000 mm och två andra rörkonstruktioner/bord. Säljes inklusive pall, pallkragar och lock. Hämtas i första hand 24, 25 eller 27, 28 augusti.
200 kr
Blocket.se
Tomt- och Trädgårdsartiklar  ·  Östergötlands län

Blomkrukor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Produktbeskrivning: Blomkrukor i galvaniserad eller pulverlackerad plåt som du enkelt viker ihop själv. Fäst direkt på väggen eller vik ut kroken på baksidan och häng den på en "ribbstol" eller list som du enkelt tillverkar själv efter önskat mått. Lämplig materialtjocklek är 16-24 mm Finns i vitt, svart och förzinkat utförande. Perfekt till kryddväxter. Kan hängas på en pallkrage. Snyggt med värmeljus i.
59 kr
Blocket.se

Pallkragar i stål

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Mycket robusta pallkragar i PLÅT!! Avsedda för EUR pall (1200x800) eller varför inte som odlingslåda... Dessa hänger med i många år..!! PRIS: 120,-/st + moms Priset avser köp från 0-50 st Önskas fler kontakta oss för pris/offert. Vi kan även ombesörja frakt av kragar över hela landet, om så önskas
0 kr
Blocket.se

Trädgårdshandbok för lata : 88 tips för den som vill göra så lite som möjligt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
Norstedts | Utg. 2013. Ej o.u. | Förlagsband. | 124 s. | 9789113043326 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Dan Rosenholms nya bok Trädgårdshandbok för lata är en välkommen räddning för den som gärna vill ha en prunkande trädgård, men föredrar häng­mattan, grillen och långa samtal vid matbordet framför spade, gräsklippare och skottkärra. Med sin långa erfarenhet vet han att man kan få en vacker trädgård med en minimal arbetsinsats. Dan Rosenholm delar här med sig av sin gedigna kunskap och ger oss handfasta råd, ofta med glimten i ögat, om hur vi ska göra för att slippa klippa gräset stup i ett, hur vi anlägger en rabatt så att ogräset inte har en chans att överleva, och vilka rosor som nästan inte kräver någon skötsel, men ändå blommar rikligt flera gånger per säsong. Alla växter behöver inte heller vara äkta, varför inte satsa på några underhållsfria kaktusar i plåt? Och alla växter behöver inte heller planteras direkt på marken utan sköts betydligt mer lättvindigt i en pallkrage eller en kruka. Den utsökt vackra magnolian kanske verkar väl exklusiv och svår, men Dan Rosenholm ger här initierade tips om hur även den kan trivas utan allt för stor insats. När hösten kommer kan de lata fortsätta ta det lugnt, det finns nämligen många insekter, fåglar och fjärilar som är glada och tacksamma över att få kalasa på fallfrukten. Boken är rikt illustrerad med Dan Rosenholms egna härliga trädgårdsbilder. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
220 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj