Quantcast
Till salu inom: ”

pangourmet stekhäll 85cm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nalle

Tumba
Gardin-Set

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

PanGourmet är en stor gasoleldad stekhäll i gjutjärn på hela 85cm i diameter. Med en godstjocklek på 6mm, en vikt på 67kg och en volym på 22 liter är detta en rejäl pjäs att ha hemma på altanen eller på landet. Pannan värms med fyrlågig gasolbrännare på total 19kW. Varje ring kan styras och justeras individuellt, beronde på hur mycket mat som ska lagas och för en perfekt avpassad värme. Pannans botten har en platt runddel, där man med fördel kan ställa sås- eller potatiskastrullen eller varför inte steka pannkakor eller baka tunnbröd ute i det fria. Steka, koka, fritera- det går att laga nästan allt. OBS ! Avställningshyllorna ingår ej i standard men finns som tillbehör för 1595:- / 3st.
PanGourmet är en stor gasoleldad stekhäll i gjutjärn på hela 85 cm i diameter. Med en godstjocklek på 6 mm och en vikt på 67 kg, är detta en rejäl pjäs att ha hemma på altanen eller på landet. Kompisarna vid jaktstugan skulle nog också kunna tänka sig att laga lite mat i en PanGourmet. Hällen värms upp med en fyrlågig gasolbrännare på total 19 kW. Varje ring kan styras och justeras individuellt för en perfekt avpassad värme. Pannans botten har en platt rundel, där man med fördel kan ställa sås- eller potatiskastrullen eller varför inte steka pannkakor eller baka tunnbröd ute i det fria. Obs avställningshyllor ingår ej i standard paketet finns som tillbehör. För mer info gå in på Sveriges största webbshop för pooler och pool tillbehör. www.rubinpool.se
Pangourmet är en stor gasoleldad stekhäll på hela 85cm med en godstjocklek på 6m.m en vikt på 72kr med en volym på hela 22liter. Använd den hemma på altanen eller på landet vaför inte på jakten? Underbart att laga mat i året runt! Stek Koka fritera det går att göra allt i denna!! Komplett Panna 6495kr Bord 1595kr 3st ek eller granit 2995kr lock 1295kr överdrag 695kr välkommen så gör vi ett bra paketpris!
Stor gasoleldad stekhäll i gjutjärn. 85cm. Godstjocklek: 6mm Vikt: 72 kg Volym: 22 liter Pannan värms med en fyrlågig gasolbrännare på totalt 19kW. Varje ring kan styras och justeras individuellt. Steka, Koka, Fritera, Woka - det går att laga nästan allt utomhus! Ex på tillbehör: Avställningshyllor 3-pack Trefot for vedeldning Lock Skyddsöverdrag mm
Gasoleldad stekhäll i gjutjärn, 85 cm i diameter. 1 år gammal och säljs pga platsbrist. Märket är Pangourmet, höjd 85 cm, vikt 67 kg.