Quantcast
Till salu inom: ”

paraplyställ granathylsa mässing säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Taklampa

Örnsköldsvik
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hatthylla, skohyllor, paraplyställ, krokar, handtag, i svart gjutjärn. Hatthylla 75 cm. Skohylla, 2 st, à 75 cm. Paraplyställ. Galgar, 8 st. Svensktillverkat. Fint skick. Matchande handtag för dörrar/lådor samt matchande krokar kan fås med på köpet. Nypris ca 1.500 kr. Nu 500 kr för allt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett mycket fint äldre svensktillverkat paraplyställ 1900tal i äkta läder. Artikeln går att boka utan köptvång och är den på lagret kan den köras till våra butiker i Stockholm , Hammarbysjöstad, Bergshamra eller Årstadal för 35 kr. Vi kör inte mellan butiker i Stockholm i dagsläget som regel men i vissa fall kan vi göra undantag. VI har körning på särskilda dagar till olika butiker så vår personal meddelar er vad som är möjligt . Det går också att boka till lagret i Stjärnhov men även där finns undantag så fråga vår personal så hjälper vi er så gott vi kan. Logistiken är krävande och därför hoppas vi att ni har förståelse för att det inte alltid går till alla butiker. Kontakta oss för mer information. Se fler objekt på www.refurn.se Skick: Mycket fint skick. Mått: Diameter: 18cm, Höjd: 50cm. Uppge artikelnummer 44530.
Paraplyställ Granathylsa i mässing
Säljer en granathylsa till samlare. Längd: 62cm. Diameter: 13cm. Hylsa i mässing. Kan användas som vas, paraplyställ, prydnad eller samlarobjekt. Pris: 300kr. Har sett på internet att sådana gått för 500kr och mer...