Quantcast
Till salu inom

"parcykel tandemcykel säljes"

Sverige
2 dagar

Tandemcykel

3 000 kr
ABC-Annons.se
Gislaved
Igår

Tandemcykel

1 700 kr
ABC-Annons.se
Igår

FollowMe - ultimata lsninge...

2 795 kr
Blocket.se
Gislaved
Igår

Tandemcykel

1 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Kävlinge

Trail-Gator bogseringsanordning/tandemcykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Trail-Gator bogseringsanordning / tandemcykel / påhängscykel. Med hjälp av Trailgator kan man koppla ihop en vanlig barncykel med en vuxencykel och på så sätt säkert bogsera barnet på barnets egen cykel. När den är påmonterad är den lätt att haka av och på, ex när barnet tröttnat på att cykla själv så kan dennes cykel hakas på och bli bogserad. För mer info se: http://sportside.se Använt skick. Pris inkl monteringsanvisning: 500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Kristianstad

Tandemcykel Copilot 24 H Ekonomi

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Möjligheterna är obegränsade med denna tandemcykel. Färden styrs från bakre sitsen. Full uppsikt och kontroll ger säkerhet. Denna cykel ger möjlighet för en cykeltur för handikappade eller barn tillsammans med en vuxen eller vårdare. Främre pedalerna kan kopplas ur om kraften tryter. Lämplig för barn med benlängd över 65 cm. Se mer information på www.trindent.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 500 kr
Blocket.se

Meyland tandemcykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer en Meyland tandemcykel, där den som styr sitter bak. De främre tramporna kan kopplas till eller från under färd med ett enkelt handtag. Det främre styret kan även monteras så att det kan styra men det motverkar syftet då denna cykel är menad för och passar perfekt då ett barn eller liten vuxen inte kan styra en cykel själv men ändå tycker det är kul att cykla. Två ringklockor Mjuka handtag bak Dynamodrivet halogen ljus fram och bakljus Reflex bak Reflexer i hjulen Helt nya däck och nyservad Fem växlar Pakethållare Centralstöd Pedalbroms och handbroms 240 cm lång, max last 250 kg Köpt privat, ej från habiliteringen, men de kan ofta hjälpa till med banan-sadel, bålstöd och fotplattor. I skick som ny. Höstpris. handikapp, funktionshindrad, co-pilote, anpassad, copilot, funktionshinder, handikappcykel, parcykel, resurscykel, tandem
5 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallands län

Fyrhjulig tandemcykel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Parcykel säljes! 5 år gammal och i fint skick, bör ses! Har stått inomhus, ingen rost. Nypris ca 20-25000
7 500 kr
Blocket.se

Parcykel

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Underbar parcykel med soltak, perfekt för en tur till stranden! Praktiska korgar för packningen. I nyskick! Honeymooner från Bachtold Bros USA. Perfekt bröllopspresent! Duocykel isf tandemcykel.
5 000 kr
Blocket.se