Quantcast
Till salu inom: ”

tandemcykel barn vuxen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tandemcykel för ett barn och en vuxen. Möjlighet att koppla ur styrningen fram så att bara den vuxne styr. Perfekt till barn som inte kan manöverera en cykel på egen hand, och smidigare än "två i bredd". Danskt fabrikat. 2500kr eller bud. Cykelsits (barn) grå. Bild kan mailas. 50kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tandemcykel / Handikapptandem Märke: Wavebraker Pris: 6500 kr (nypris en bit över 20.000kr) Hjul: 20" x 1,75 Avsedd för en vuxen och ett barn. Den som sitter bak styr och trampar. Den främre kan styra om så önskas. Man kan koppla in/bort tramporna för den främre personen. Cykeln kan vikas på mitten och hängas bak på en bil. Perfekt att hämta trötta barn på dagis och skola med. Nyckel saknas troligtvis. http://www.meyland-smith.dk/en/products/wavebraker-red-size-1.htm Finns i Rydebäck 042-93414 0701-448676
Familjetandem 7-vxl med väskor (1vuxen, 1 barn 4-10år) Cyklarna vi hyr ut är av bästa kvalitet. De är tillverkade i det stora cykellandet Holland och är stabila och anpassade för krävande användning. Service och underhåll utföres av oss för att Du alltid ska åka på en väl fungerande cykel. Vanlig cykel: Alla cyklar har 7 växlar, korg (fram), pakethållare, pump och reparationssats. Vi har olika ramhöjder, så båda små (från 10/11 år) och långa personer kan cykla bekvämt! Cyklarna har handbromsar, alternativt fotbroms. Familjetandem: Vår familjetandemcykel har 7 växlar och passar bra för 1 vuxen och 1 barn från 4 -10 års ålder. Barnen sitter fram och kan trampa men inte styra. Du har uppsikt över barnet och ni kan uppleva turen tillsammans. På cykeln finns pakethållare med väskor, pump och reparationssats. Cykeln har bara handbroms. Tandem: Den vanliga tandemcykeln har också 7 växlar och passar för 2 vuxna. (eller 1 vuxen och barn från 10/11 år) På cykeln finns pakethållare med väskor, pump och reparationssats. Cykeln har bara handbroms. Transportcykel (med lådan): Den här transportcykeln är populär och välkänd i Nederländerna! Cykeln har 7 växlar och handbroms. På cykel finns pakethållare, pump och reparationssats. I lådan finns plats för 1-3 barn och ger därmed alla en trevlig cykelupplevelse. Naturligtvis kan Ni också använda lådan för picknickkorg, tält eller andra saker som Ni vill ta med Er. Vuxna får inte sitta i lådan och lådan får lasta max 70kg. Upplev Östergötland från cykelsadeln. Vi har vägbeskrivningar för trevliga cykelturer genom det östgötska landskapet. Följ Göta Kanal till Brunneby Musteri, vidare till Ljungsbro och Cloetta, Sveriges första chokladfabrik. Besök Berg och följ båtarnas vandring upp och ner i slusstrappan. Ta med picknick-korgen och stanna vid kanalens fina rastplater eller besök någon av restaurangerna längs vägen. Vår förträffliga cykel med plats för 1-3 barn ger er en trevlig cykelupplevelse och en härlig kontakt med natur och djur. Du kan också använda lådan för transport av picknick, tält eller andra saker som du vill ta med. Familjetandemcykeln ger dig möjlighet att cykla med ett barn i 4-10 års åldern. Du har uppsikt över barnet och ni kan uppleva naturen tillsammans. Välkomna!
Tandem (2 vuxna) Cyklarna vi hyr ut är av bästa kvalitet. De är tillverkade i det stora cykellandet Holland och är stabila och anpassade för krävande användning. Service och underhåll utföres av oss för att Du alltid ska åka på en väl fungerande cykel. Vanlig cykel: Alla cyklar har 7 växlar, korg (fram), pakethållare, pump och reparationssats. Vi har olika ramhöjder, så båda små (från 10/11 år) och långa personer kan cykla bekvämt! Cyklarna har handbromsar, alternativt fotbroms. Familjetandem: Vår familjetandemcykel har 7 växlar och passar bra för 1 vuxen och 1 barn från 4 -10 års ålder. Barnen sitter fram och kan trampa men inte styra. Du har uppsikt över barnet och ni kan uppleva turen tillsammans. På cykeln finns pakethållare med väskor, pump och reparationssats. Cykeln har bara handbroms. Tandem: Den vanliga tandemcykeln har också 7 växlar och passar för 2 vuxna. (eller 1 vuxen och barn från 10/11 år) På cykeln finns pakethållare med väskor, pump och reparationssats. Cykeln har bara handbroms. Transportcykel (med lådan): Den här transportcykeln är populär och välkänd i Nederländerna! Cykeln har 7 växlar och handbroms. På cykel finns pakethållare, pump och reparationssats. I lådan finns plats för 1-3 barn och ger därmed alla en trevlig cykelupplevelse. Naturligtvis kan Ni också använda lådan för picknickkorg, tält eller andra saker som Ni vill ta med Er. Vuxna får inte sitta i lådan och lådan får lasta max 70kg. Upplev Östergötland från cykelsadeln. Vi har vägbeskrivningar för trevliga cykelturer genom det östgötska landskapet. Följ Göta Kanal till Brunneby Musteri, vidare till Ljungsbro och Cloetta, Sveriges första chokladfabrik. Besök Berg och följ båtarnas vandring upp och ner i slusstrappan. Ta med picknick-korgen och stanna vid kanalens fina rastplater eller besök någon av restaurangerna längs vägen. Vår förträffliga cykel med plats för 1-3 barn ger er en trevlig cykelupplevelse och en härlig kontakt med natur och djur. Du kan också använda lådan för transport av picknick, tält eller andra saker som du vill ta med. Familjetandemcykeln ger dig möjlighet att cykla med ett barn i 4-10 års åldern. Du har uppsikt över barnet och ni kan uppleva naturen tillsammans. Välkomna!
barn 10 vuxna 20 Cyklarna vi hyr ut är av bästa kvalitet. De är tillverkade i det stora cykellandet Holland och är stabila och anpassade för krävande användning. Service och underhåll utföres av oss för att Du alltid ska åka på en väl fungerande cykel. Vanlig cykel: Alla cyklar har 7 växlar, korg (fram), pakethållare, pump och reparationssats. Vi har olika ramhöjder, så båda små (från 10/11 år) och långa personer kan cykla bekvämt! Cyklarna har handbromsar, alternativt fotbroms. Familjetandem: Vår familjetandemcykel har 7 växlar och passar bra för 1 vuxen och 1 barn från 4 -10 års ålder. Barnen sitter fram och kan trampa men inte styra. Du har uppsikt över barnet och ni kan uppleva turen tillsammans. På cykeln finns pakethållare med väskor, pump och reparationssats. Cykeln har bara handbroms. Tandem: Den vanliga tandemcykeln har också 7 växlar och passar för 2 vuxna. (eller 1 vuxen och barn från 10/11 år) På cykeln finns pakethållare med väskor, pump och reparationssats. Cykeln har bara handbroms. Transportcykel (med lådan): Den här transportcykeln är populär och välkänd i Nederländerna! Cykeln har 7 växlar och handbroms. På cykel finns pakethållare, pump och reparationssats. I lådan finns plats för 1-3 barn och ger därmed alla en trevlig cykelupplevelse. Naturligtvis kan Ni också använda lådan för picknickkorg, tält eller andra saker som Ni vill ta med Er. Vuxna får inte sitta i lådan och lådan får lasta max 70kg. Upplev Östergötland från cykelsadeln. Vi har vägbeskrivningar för trevliga cykelturer genom det östgötska landskapet. Följ Göta Kanal till Brunneby Musteri, vidare till Ljungsbro och Cloetta, Sveriges första chokladfabrik. Besök Berg och följ båtarnas vandring upp och ner i slusstrappan. Ta med picknick-korgen och stanna vid kanalens fina rastplater eller besök någon av restaurangerna längs vägen. Vår förträffliga cykel med plats för 1-3 barn ger er en trevlig cykelupplevelse och en härlig kontakt med natur och djur. Du kan också använda lådan för transport av picknick, tält eller andra saker som du vill ta med. Familjetandemcykeln ger dig möjlighet att cykla med ett barn i 4-10 års åldern. Du har uppsikt över barnet och ni kan uppleva naturen tillsammans. Välkomna!