Quantcast
Till salu inom

"parfym gant liquid 50ml foer honom säljes"

Fagersta
Idag

Gant Tröja + Piké

299 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

YSL YVES SAINT LAURENT BLAC...

260 kr
Citiboard
Butik Svalöv
Igår

Parfymer! fyndlåda

1 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Göteborg
Igår

Black Friday hela veckan ho...

15 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Göteborg

Parfymer x2: Lancome & Stella McCartney

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
1. Lancome's "Tresor In Love" (till vänster på bilden) är en somrig/blommig doft baserad på persika, nektarin, päron och jasminblomma. Flaskan rymmer 50 ml och är nästintill oanvänd. Den var ljusrosa förut, men har bleknat efter att ha stått oanvänd i ett badrumsfönster. Parfymen kostar vanligtvis ca 400 kr, men säljs här för 250 kr. 2. Stella McCartney's "Stella" (till höger) är en mogen, mörk och unik doft baserad på rosor, pion, bärnsten och ett stråk av apelsin. Flaskan rymmer 50 ml och är HELT oanvänd. Parfymen kostar vanligtvis 600 kr, men säljs här för 350 kr. Båda parfymerna kan säljas till gemensamt ett pris av 500 kr.
0 kr
Blocket.se

Äkta parfymer, eight hour och deo. Billigt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer bort några parfymer som tyvärr inte används sedan jag fick barn. -CLEAN Warm Cotton 60 ml, nästan full. Lägsta pris jag hittade nu på nätet är 591, jag säljer min för 300 kr. -Gucci Envy Me 50 ml. Nästan full. Lägsta pris på nätet 495, säljer min för 200. -Jessica Simpson Fancy, 100 ml. Nästan full. Lägsta pris online 349, säljer min för 100 kr. Doftar jättegott med toner av mango och vanilj. -Helt ny Eight Hour Cream Skin Protector 50 ml i obruten förpackning. Lägsta pris på nätet 165 kr, säljer min för 60 kr. -Helt ny Hugo Boss Soul (man) deodorant stick 75 ml (70 g) i obruten förpackning. Lägsta pris på internet är 139 kr, mitt pris 50 kr. Hör gärna av er vid frågor! Maila eller ring.
0 kr
Blocket.se

Parfym Paris Hilton 50 ml

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jag säljer den här helt oanvända parfymen för bara 150 kr som jag fått som födelsedagspresent. Det här är den första doften från Paris Hilton som fortfarande är eftertraktad på marknaden. Kompositionen består av äpple, melon, jasmin, fresia, lilja, sandelträ och mysk. Och det är den första och den enda parfymen jag någonsin använde. Hemma har jag redan samma som är nästan full och därför behöver inte jag den här för tillfället eftersom den parfymen dröjer ganska länge för mig :). Först till kvarn gäller!
150 kr
Blocket.se