Quantcast
Till salu inom: ”

shar pei säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi har en liten uppfödning av rasen Shar-Pei. Den kom in i våra liv 2002 då vi köpte vår första Shar-Pei som fick namnet "Bulten" Valparna säljes allt efter SKK regler som innebär att valparna stannar hos oss i minst 8 veckor. veterinärbesiktigade (intyget inte äldre än 7 dagar), avmaskade, vaccinerade mot parvo & kennelhosta, chipmärkta och doldafel försäkrade i 3 år (Agria). Om ni är intresserade hör gärna av er via telefon, maila eller lämna ett "tassavtryck" i vår gästbok på vår hemsida. Med vänlig hälsning Pia
en helt otroligt söt liten nallebjörn med blå tunga,som i sin stamtavla heter bonnie-lee.jag väntar nu på mitt eget hem att komma till då mina fyra bröder flyttat.endast jag föddes med björnpäls,och liknar en liten newfounland.jag kissar och bajsar nu utomhus och är mycket lekfull o framåt.kom gärn och hälsa på mig.pris diskuteras vid rätt hem. OBS!!TELEFONKONTAKT,DÅ MAIL INTE FUNGERAR. Vac chip avm vetbes reg i skk tre års dolda fel fsk med mig följer koppel,första mat,filt samt ett års medlemskap i rasklubben. EN RIKTIG GO NALLEBJÖRN!!
Nu har vi varit till vetrinären och blivit besiktade,chippade och vaccinerade.Så nu söker vi matte och husse.Mycket trevliga och sociala Shar pei valpar, vana med barn och katt.1 tik och 3 hanar. Valparnas färger är 1 fawn 3 röda. När valparna flyttar från oss är dom chippmärkta,vaccinerade,besiktade,avmaskade och har doldafelförsäkring.Stamtavla.Medlemskap i svenska shar pei klubben i ett år.Puppi kit . Viss leverans möjlig.Så klart kan vi stanna tills våra nya matte och husse kan hämta oss. Leveransklara 30/5,då är vi 8 veckor. Båda föräldrarna är utställda.Hanen är mycket meriterad. Vi är en liten kennel i norrbotten.Hör av er ang. pris. Kom gärna och titta på valparna.
Nu är det bara en liten kille kvar, 75% whippet och 25% shar pei. Han är nu 11 veckor, leverasklar och är veterinär bes, chipmärkt, avmaskad och vacc. Dolda fel försäkrad i 3 år. Uppväxt i hemmiljö på landet med hundar och katter. Nästan rumsren. En riktig liten myskille som är mkt anpassningsbar! Han är mycket social, pigg och lättsam, med öppna, klara och friska ögon. Lugna, trygga och friska föräldrar. Kan tingas för 1500 kr. Ej avbetalning! OBS! Lånad mail!!!
Vi har Shar-Pei valpar nu.Ett gäng härliga grabbar. De är leveransklara från 16 juni.Vid leverrans:Stamtavla i svenska kennel klubben.Vetrinärbesiktigade.Chippmärkta.Vaccinerade.Avmaskade.3 års doldafelförsäkrade.Köpeavtal enl skk:s regler.Valplåda med mat, leksak, filt.Koppel och halsband.Eftersom vi är en barnfamilj är de naturligtvis vana vid barn och annan social träning som innebär när man bor i radhus med många grannar och djur.Föräldrarna är utställda. Båda är friska och lagom skrynkliga.Jag är noga med att rätt valp kommer till rätt hem/person och vill gärna att du kommer på besök innan ev köp.Väl mött!/Ynnizin's kennelCecilia0760-395509Mera information finns på hemsidan:www.ynnizins.com