Quantcast
Till salu inom: ”

parkeringsplats hägerstensåsen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1tr upp, huset har 3 vån+källarplan, lgh på vån 2 av 3 2:a i lugnt område (Hägerstensåsen), nära till T-bana. 8min till Söder. Högt till tak (2.60). Stort vardagsrum m parkettgolv, mindre sovrum m plastmatta. Balkong i syd-öst, delad med grannlägenheten (plåtskärm). Kök rymmer litet matbord, plastmatta. Blandare med bänkdiskmaskinskoppling. Köksfläkt ansluten till ventilationstrumma. Badrum med dusch. El och vatten draget till en tvättmaskin. Helkaklade väggar. Kök och sovrum mot grönområde. Förråd i källare (ej galler). Bredbandsbolaget uttag för 10/100MBit. Möjlighet att hyra parkeringsplats.
Finnes: 2:a 53 kvm Sparbanksvägen 4. 3 tr. hiss, kabeltv,Badkar balkong. Hyra: 4280 kr (comhems basutbud ingår i hyran). Parkeringsplats finns i anslutning till fastigheten för 200 kr i månaden. 2:a 46 kvm. Hökmossevägen 61. 3 tr. Kabeltv, badkar. Hyra: 4890 kr. Sökes: 3:a på minst 65 kvm. Områden som är intressanta är hägerstensåsen, telefonplan, midsommarkransen. Maxhyra: 9500 kr
Jag har en fin och fräsch etta på populära hägerstensåsen. Rymlig hall med ingång till klädkammare. Fint och rymligt kök med mycket förvaring samt plats för 2/4 personer vid middagsbordet. Badrummet är stambytt och har ett mysigt fönster. Rummet är ljust och luftigt, fint parkettgolv samt ljusa väggar. Tvättstuga finns 2 portar bort (20 meter). (Parkeringsplats 225 kr/mån, är inräknat i 4571kr). Nära till centrum där det finns Ica, blomaffär, tobak, videoaffär, restauranger mm. Bussen till Liljeholmen finner du 50 meter bort. Måste ses.
Vi vill byta vår ljusa och rymliga tvåa med gröna områden utanför porten. Vi trivs fantastiskt men behöver nu större. Lägenheten är stambytt och renoverad insides -09. Parkettgolv i V-rum och helkaklat badrum. Stora lättmöblerade ytor men med äldre charm bevarad. Två fina tvättstugor i samma fastighet samt källarförråd, cykelrum och tillgång till parkeringsplats. Huset är byggt i suteräng så vardagsrum ligger på nb och kök och sovrum högt med våningsplan under. T-bana Hägerstensåsen och Västertorp på ca 5 minuters gångavstånd med ca 15 minuters resväg till City. Matvaruaffärer, bageri, skola, förskola, gym, restauranger på bekvämt avstånd. Värd att ses! Bostadsrättsförening bildad men vet ej om köp är aktuellt.
Fin liten 2:a på Hägerstensåsen med balkong. Buss 147 stannar precis utanför porten i princip. En trappa upp, tvättstuga i porten samt cykelrum och källarförråd . Mysigt och jätte trevligt område nära till matbutik,kiosk,frisör.telefonplanstunnelbana och mycket mer. Bra privatvärd och trevliga grannar, Parkeringsplats som är precis under vardagsrums fönstret(nedanför balkongen kan hyras för 300 kr i månaden. Mycket bra planerat, känns större då den är "genomgående" Bra förvaringsutrymmen för att vara en tvåa, är högre än vanligt i tak vilket är bra utnyttjat för förvaringsmöjligheter. Klicka inte i intresse om du inte är intresserad då vi är väldigt seriösa i vårat byte. Mvh Sandrah