Quantcast
Till salu inom: ”

parkeringsplats uthyres blackeberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Garage sökes

Stockholm
Klänningar

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nyproducerad (2012) 2 rok på BV med öppen planlösning, ljust, och luftigt med rejält ljusinsläpp. Gott om garderob, en klädkammare och ett stort badrum med tvättmaskin och skåp. Rymlig uteplats med plats för utemöbler mot lugn gårdsplan med stor gräsmatta och lekplats. Tvättmaskin ingår och parkeringsplats finns mot avgift. Lugnt och trivsamt naturnära område med Mälaren runt hörnet samt granne med praktfulla Ljunglöfska slottet, gångavstånd till Blackeberg el Islandstorget samt direkt bussförbindelse till Sundbyberg/Solna Centrum med linje 113. OBS! Enl papper är lghten 44 kvm, el och vatten ingår ej i hyran, den angivna hyran 6966 är dock inkl vatten.
Finns: Blackeberg, en ljus och välplanerad större tvåa, blivande bostadsrätt, med sovrum och vardagsrummet med balkong mot gården och dess grönska. Äldre lugnt område med lägre bebyggelse och mycket natur. Badrum med dusch och uttag för tvättmaskin om så önskas annars finns tillgång till tvättstuga. Långsmalt kök med fönster åt två håll ochmycket skåp. Värd f.n. Svenska Bostäder. Närmaste T-bana Blackeberg, 6 min gång. Tillgång till egen parkeringsplats finns: 184:-/mån. Nya vitvaror i lägenheten. Hiss finns ej. Vardagsrummets fönster har burspråk. Önskas: en 1-2:a i barndomens Vasastan p.g.a. ändrade familjeförhållanden
Nybyggd 3:a i Ängby Park hyrs ut under minst ett år med mycket goda chanser till förlängning (upp till tre år). Lägenheten ligger i ett grönt och lugnt område precis vid Mälaren med ca 700 meter till Blackebergs centrum och tunnelbana. I lägenheten finns diskmaskin, tvättmaskin, tumlare och en stor balkong med sol från morgon till sen eftermiddag. Lägenheten hyrs ut omöblerad till rök- och djurfri hyresgäst. I hyran ingår parkeringsplats precis bredvid huset, internet, tv och el.
Parkeringsplats Uthyres i Blackeberg från och med nu till 1:a Maj 2011. Platsen är utomhus men har m...