Quantcast
Till salu inom: ”

partytält begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ytterkläder

Kristinehamn

Tidigare annonser till salu

Begagnat partytält som är 4 år gammalt. Det har använts ca. 4 veckor under juli/augusti för 3-4 musiktillställningar. Från i år upphör tillställningarna och därför säljer vi tältet. Tältet är helt felfritt och i mycket bra kondition. Mycket prisvärt. Bilder kan skickas på begäran då vi inte vill visa personerna i tältet på blocket. Fönster på sidorna och öppningar på båda kortsidorna
Hej varför hyra ett tält dyrt när man kan köpa billigt? Har ett begagnat tält som jag vill bli av med. Det är 5*8 meter plats för cirka 40-45 personer tillverkat i PE-duk. Öppningsbart i båda gavlarna. Skavanker finns, lite rost på stommen, möjligtvis ett par småhål i taket( funkar fint att laga med tejp isf) annars är dukarna i helt ok skick. (behöver tvättas också). Tältet finns på orust och bör nog hämtas med kärra lr stor bil.
Vi säljer nu vår populära tältmodell Regula 8 x 12 m av märket Röder. Tältet är tysktillverkat och håller hög klass. Tillverkat av en kraftig aluminium stomme samt dukar av pvc, 650 g/m2. Kan förlängas med 3 m sektioner. Tältet lämpar sig bra till andra uthyrare och/eller företag som satsar på kvalitet och lång hållbarhet. Tältet är helvitt och i bra begagnat skick. Fönster finns också som tillval. Finns totalt 8x39 m i lager om intresse finns! Allt skall säljas!
Vi säljer nu begagnat men i bra skick ett helvitt tält Ellips 60:an med måtten 6 x 10 m. Denna modell är en av våra populäraste och passar för sittplatser upp till ca 70 pers. Tältet är mycket robust byggt och håller proffsklass. Uppbyggt av kraftiga aluminium profiler samt kryss av stål. Tak/väggar av vit pvc belagd väv 650 g/kvm. Fönster till tältet finns som tillval. För mer info om denna modell eller andra kontakta oss.
Partytält, 6 x 10 meter säljes då jag köpt ett mindre. #Prisvärt tält. alternativ till professionellt uthyrningstält, studenten eller bröllopet #Kraftig vattentät och flammhämmande PVC- takduk i 500 g/m² #Kraftig vattentät och flammhämmande PVC- sidoväggsduk i 400 g/m² #5 st. 2m långa fönstersektioner på båda långsidorna #Ingång finns i bägge gavelsidorna #Stålställning med rör i 38 resp 42 mm diameter #Bottenram ingår, vilken ger ökad stabilitet #Sidhöjden är 2,00 meter #Nockhöjden är 3,05 meter Nypris ca 14 000:- Säljes i begagnat skick. Pris: 5 000:- BVSA!