Quantcast
Till salu inom: ”

paviljong partytält 6x3m säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Partytält

Tyresö

Tidigare annonser till salu

Efter en fantastiskt trevlig sommarfest säljer vi nu våra partytält. Dom är enbart använda en gång och i bra skick. Har ni behov av lite sol-, vind- eller regnskydd till kräftskivan så tveka inte. Tälten har måtten 3x3 samt 6x3 meter och är blå-vitrandiga. Väggar till samtliga sidor finns med varav 5 st är helt oanvända (5 med fönster och 5 utan). Det är mycket lätt att montera då samtliga stänger är numrerade och beskrivningen är tydlig. Vi köpte dom på Rusta för 695 och 299 plus extra väggar för 296 kr, totalt 1290 kr.
Paviljong partytält 6x3 m, polyester vattenavvisande tak, metallram. Komplett med väggar. Köpt på Clas Ohlsson. Oanvänt och oöppnad förpackning. Finns på Saltviks udde Ring Sven-Erik tfn ovan eller Anita 0703989968. Ej mail.
Själjer partytält inköpt på Clas Ohlson maj 2013, använd en gång. Perfekt skick och enkelt att sätta upp. Väska att ha tältet i medföljer och även en bruksanvisning. Mejla eller ring för övriga frågor! Länk till tältet http://www.clasohlson.com/se/Paviljong/31-4561
Bara använt en gång och är därför i bra skick. Nypris 1.895 SEK på Clas Ohlson (Artikelnummer 31-4561)
Komplett med väggar. Tyg av polyester, vattenavvisande. Förvaringsväska. Sparsamt använt.