Quantcast
Till salu inom: ”

paviljong 4x4m säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kraftigt och optimalt uterum där du öppnar och stänger enkelt väggar och myggnät efter behov. Skyddad från sol, regn, vind och mygg. Stadig med tak i 300 grams PVC-behandlad polyester. Sidoväggar i 180 grams polyester och myggnät. Stomme av lackerad 90 x 90 mm aluminium. Inkl Sidoväggar och Myggnät. Besök vår hemsida www.varuhuset.se begagnad gräsklippare, trädgårdsmöbler, motorsåg & robotgräsklippare, cykel, , vitvaror, verktyg, vedklyv, jakt & fiske, lek & fritid, ica livs, service & reparation mm. Köp nu betala om fyra månader, utan kostnad. eller dela upp på längre tid upp till 24 månader räntefritt.
Jag har ångrat mig och vill köpa en annan färg så jag säljer denna. Helt i nyskick! Jag har bara använt denna en gång på ett kalas i trädgården. Paviljongen är mörkröd och är enkel att fälla upp. Den behöver inte plockas isär som andra billigare partytält. Den är lätt att förvara och transportera i den tillhörande väskan. Jag har 4 tillhörande väggar som jag aldrig packat upp. Jag tror den är 4x4 meter i storlek. Köpes för 2000 kr. Säljer den för halva priset.
Exklusivt partytält /paviljong Mått:4 x 4 m Väggar finns för alla 4 sidor! Perfekt för student eller kalas... Nytt i kartong - aldrig använt! Nypris ligger på 8000kr. Mitt pris 1500kr Kan först hämtas Måndag 4/4 efter klockan 14. Kan garantera att duni som köper detta kommer bli nöjd!
Nytt tält i förpackning,4x4m. Stillrent med hög kvalité och exklusiv finish. perfekt för studentmottagning,sköna grillkvällar etc. "Jmf med bilden inget myggnät" Pris i butik: ca 8000kr
6 kantigt uteplats-tält med sidor av myggnät runt om. Storlek ca 4x4 meter. Vi har haft tältet uppe under sommaren och använt det som ett uterum. Alla delar finns, tältet är nedmonterat och i bra skick.