Quantcast
Till salu inom: ”

peak cykel 24tum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Uthyres

Tidigare annonser till salu

Hej Säljer min Peak cykel pga att den helt enkelt har blivit för liten. Den är i fint skick har dock en liten skada på sadeln, Går skit bra servade den i våras bytte bromsar, fixade växlarna. Den är både fram och bakdämpad. 21 Vxl , fram och bak broms. Ett kabellås ingår två nycklar. Köpt på Sportex i kungens kurva 2007 Nypris då var 4500kr Prutat och klart :)
Hej! Dags att låta någon annan cykla på min fina, silvergrå, och nästan oanvända PEAK cykel från 2009 (inköpt för 3 895 kr). Den är mountainbike- inspirerad och har stöd, godkänt lås och stänk- skärm. 3 växlar och fotbroms. Passar en 8-12 åring (130-150 cm) enligt strl-guider. Har inte cyklat så mycket på den som jag borde, så den är i princip i nyskick! Hälsningar Gustav
Hej! Säljer nu min cykel på grund av att jag har växt ur den. Den är i ett gott skick och är knappt använd. När jag provåkte den så är allt i full funktion. Fakta: Märket är peak, vilket är ett mycket seriöst och vanligt märke. 21 växlar. 24 Full fjädrad. Har en fungerande lampa inbyggd i sadeln, vilket gör att man syns mycket bra i mörker. Pris 900kr, men priset kan diskuteras om så önskas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kvalitetscykel Peak 24" säljes i befintligt skick. Fullt fungerande när den användes senast (ca 5 år sedan) - men behöver fräschas upp och kanske fixas till, tvättas, däcken pumpas upp osv. Något vi inte orkar med själva just nu - därav det billiga priset. Har inte så mkt kunskap om cykeln i sig så bäst att köpare kommer och tittar och bildar sig egen uppfattning. Finns i centrala Kungälv!
Hej Jag ska sälja en lite äldre Peak Cykel 24" med 21 växlar. Den är i nyskick, allt fungerar som det ska, och det är bara att börja cykla. Den har en lite sliten sadel, med den går att sitta på och det är inga problem med den. • Stöd • Fram och Bak Handbroms fungerar bra Svarar snabbt via mail. Pris: 700kr