Quantcast
Till salu inom: ”

peak cykel 26tum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Skurup
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min sprillans nya cykel. Jag köpte en sportig snygg cykel, men jag klarar inte av alla växlar och att det inte är fotbroms-jag är nog inte så sportig som jag trodde. Cykeln kostade 3999.- och jag köpte skärmar,lysen, stöd mm. för över 600.- Nu kan du köpa den av mig för 2400.- (Själv cyklar jag vidare på min gamla cykel med 3-växlar och fotbroms!) Ring mig 0739514480 Snälla inga prutare eller någon som vill att jag levererar.
Nu ska jag alltså sälja min cykel! Den är röd och grå, av märket Peak och en mountainbike i tjejvariant (21-växlad). Ramen är av aluminium och cykeln väger därför inte så mycket. Hjulen är 26'' och grova, cykeln går utmärkt att köra med i skogen och funkar lika bra på asfalt. Trampor, gummihandtag på styret och sadel är utbytta. Cykeln är väl använd, men också väl omhändertagen. Den har alltid stått i garage. Hör av er via mejl om ni är intresserade! Mvh, //Anna
Stadion 26" Riktigt fin cykel rullar som ett skott, inga problem. Allt original. Pris: 900 kr Giant 26" Mountenbike men 21 växlar och stötdämpre i fram nya handtag och ny servad växelsystem, har aldrig haft problem. Pris: 700 kr Peak 26" Mountenbike men 21 växlar och riktigt snabba däck ny servad och bara tuta och köra. Saknar stöd. Pris: 700 kr Cyklarna kan köras till Västerås mot överens kommelse. Prutar vid snabb och smidig affär.
Tjenare! säljer två bra cyklar i bra skick. De har stått i ett varmt garage hela vintern och nästan hela sommaren. Den svarta Yosmite är 26 tum, den svarta spoked är 28 tum. har även en peak i mountainbike men fick ingen bild på den för att den är på lagning. Yosmite - 600 kr spoked - 900 kr peak - 600 kr Ring endast!
Säljer nu min Peak mountainbike som är i mycket fint skick. Har nyligen bytt bromsbelägg fram & bak samt kollat igenom cykeln regelbundet. * 26" hjul (Bra däck) * 21 växlar * Batteribelysning bak, dynamo fram * ABUS bygellås med två nycklar Hjulen är riktade & centrerade, jag gjorde iordning cykeln för ca 1,5 år sedan med nya wirar, nya pedaler osv. En väldigt rejäl och robust cykel som fungerat utmärkt. 900 kr eller hbj.