Quantcast
Till salu inom: ”

pedikyr spa stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stolar

Göteborg
En stol

Skellefteå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag hyr ut min stol i en hudsalong som är belägen på en stor friskvårdsanläggning mellan Lund & Malmö. Rummet finns i en Skönhet & Hälsa avdelning och delar väntrum med frisörer, massörer, spaterapeuter och personliga tränare. I hudsalongen finns tillbehör/maskiner som ingår i en hudterapeuts arbete; vaxning, pedikyr, manikyr, ansiktsbehandlingar, epilering etc. Möjlighet att använda ett spa rum med massagebänk & dusch finns. Salongen har stor kundkrets men pga tidsbrist uthyres hel eller deltid. Uthyres endast till Auktoriserad hudterapeut som är medlem i SHR. Kontakta Pethra på 0709 94 60 27 eller skicka mejl
Vi driver en stor skönhetssalong i Malmö och har köpt på oss en extra Spa & Pedikyr fötölj som vi numera inte behöver. Den är helt ny i kartong och aldrig använd. Den är av top kvalité!! Nypris: över 30.000 kr Stolen är i röd färg men det ingår även en helt ny svart balja om ni vill byta färg. Den är inkluderat i priset. Först till kvarn gäller! Den finns att ses i malmö.
SPA Pedikyr massagestol - snygg, ergonomisk design med PU klädd i hög kvalitet. Reglering av ryggstöds och höjdjustering av sätet. Mekaniska massage system och inbyggda tryckluft för nacke, ländryggen samt lår. Fotbad med bubbel badkar och dusch för att skölja, slangen än utdragbar. Priset är 8000 kr/st eller 15 000 kr för båda. Massagebänk Jätte stabil och justerbar massagebänk som ni ser på bilden. Priset är 2500 kr.
Easy Beauty pedikyr stol "Foot Classic" säljes till förmånligt pris! Italiensk design, endast använd 6 månader. Säljes p g a av flytt. Uppvärmd läderfåtölj, 4 massage program, justerbar sittställning. Jacuzzi foot spa. OBS: stolens skinnklädsel är svart - i övrigt är stolen identisk med bilden! Nypris: 28 000 kr + moms, exklusive motor (2000 kr) och vattenslang (1500 kr). Säljes för 16 000 kr inklusive motor och slang. Finns i Malmö - först till kvarn!
helt nya i kartong , 25000/st eller bud ring 0704917113