Till salu inom

"pellets kamin zibro utförsäljning säljes"

Karlstad
Igår

Kamin och skorsten.

4 000 kr
Blocket.se
Säffle
Igår

Jøtul 602 Klassisk Kamin Ve...

3 000 kr
Blocket.se
Töreboda
Igår

Pelletsbrännare med panna.

10 000 kr
Blocket.se
Kiruna
Igår

Vedeldade bastukaminer

3 950 kr
Blocket.se
Kungälv
Igår

Två underbara systrar

1 000 kr
Blocket.se
Ystad
Igår

Värmepanna för Pellets, el...

3 000 kr
Blocket.se
Gagnef
Igår

Kamin och gjutjärns element

700 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

UTFÖRSÄLJNING,med priser fr...

5 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Pellets kamin ca 5-6 kw bra billig värme

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Säljer nu vår pellets kamin som har värmt vårt hus kanon bra. Då jag reser mycket nu mera, så har jag på frugans begäran installerat en värmepump istället. Kaminen behöver lite underhåll varan dag, tar ca 10 min tömma ut askan mm. Där av blev det en värmepump i stället då jag inte kan göra pga. mina resor, det o frugan vägrar. Nåt om att det e läskigt ?! I övrigt så sköter den sig själv och har en hög mysfaktor då den brinner väldigt fint. Det e som att ha en vedkamin utan att behöva stoppa in en pinne i brasan en gång i halvtimmen. Vid snabb affär kan en ca halv pall pellets följa med på köpet. Komplett med bruksanvisning och rökrör anslutning . Pris: 5000 kr eller högstbjudande .
5 000 kr
Blocket.se
Värme och klimat  ·  Malmö

UTFÖRSÄLJNING Vattenmantlad kamin 15 kW

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En vattenmantlad kamin ansluten till ett befintligt vattenburet värmesystem ger påtagliga fördelar. Utöver mysfaktorn, kaminens direkta strålvärme, värmes övriga bostaden av det vatten cirka 40 liter som passerar genom kaminens dubbelmantel. Ansluten till ett befintligt system med varmvattenberedare ger den dessutom varmvatten och i samma krets kan den samarbeta med befintlig värmekälla så som el, olja, pellets eller gas. När alternativet är i drift fungerar kaminen som radiator. Effekt: 15kW Anpassad för öppet system Effektivitet: 75% Diameter: 180 mm Asklåda Justerbar ställning Luftspalt glas CE 5 år garanti
15 670 kr
Blocket.se
Värme och klimat  ·  Umeå

Pellets kamin som inte behöver skorsten

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Pellets kamin lilla frö. Använd under 2 säsonger (garanti finns kvar). Säljes p.g.a bergvärme. Ingen skorsten behövs. Glas skiva för kamin medföljer samt KMP drag som man monterar på vägg. Väldigt lätt att montera. Styrdon för reglering av temperatur eller om man vill ställa vecko samt nattemp medföljer. Kaminen är fortfarande monterad. Vikt 70kg (ingen förstärkning av golv behövs) Effekt 2-5kw Pelletsförråd 33l (16kg) Strömförsörjning 230v jordat Brinntid 33-35 tim Ljudnivå under 45 db Ring för mer info!
22 000 kr
Blocket.se
Värme och klimat  ·  Örebro

Pellets kamin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Modell: Kamin Linea Pellets LP6 6KW. Kamin från 2012. Pris: 19 000 kr (nypris 25 000 kr). Ingår: 3 säckar med pellets och en askdammsugare. Pellets kaminerna är utrustade med ett system för automatisk effektstyrning. Med hjälp av en temperaturgivare och ett styrsystem regleras effekten för att nå önskad rumstemperatur. Systemet känner av starttemperaturen, önskad rumstemperatur samt den tid det tar att nå dit och kan på så vis hålla den önskade temperaturen så länge som möjligt. Detta optimerar bränsleförbrukningen. Programmering med tre olika temperaturnivåer är möjlig. Temperaturnivåerna kan aktiveras för varje halvtimma över en hel kalendervecka. Vanligast är dock att man knappar in önskad rumstemperatur, på exempelvis 21 C, och därefter trycker på startknappen.
10 000 kr
Blocket.se

Pellets kamin Ekerum

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 månader
KMP-kaminerna är P-märkta och dess fläktar och patenterade bränslematning gör dem till de mest tystgående pelletskaminerna på marknaden. KMP Ekerum är utvecklad för att fungera som en primär värmekälla. Den höga verkningsgraden i kombination med den automatiska driften gör att kaminen ersätter upp till 80 % av uppvärmningen i en normal villa med t.ex. direktverkande el. Rumstemperaturen ställs enkelt in på manöverpanelen och vid termostatdrift tänds och släcks kaminen automatiskt för att hålla inställd temperatur. Påfyllning av pellets sker enkelt genom att toppen skjuts framåt så att förrådet blir tillgängligt. Det rymliga förrådet gör att kaminen, i ett normalt hus, brinner 1-2 dygn innan det är dags att fylla på igen.
35 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj