Quantcast
Till salu inom: ”

kamin begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

LEKSAKER

Umeå
vandrarskor

Stockholm
Luxman LE-109
F
Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stugan ligger på bästa möjliga läge i Borgafjäll med skidbackar, skoterspår samt vandringsleder runt knuten. Från altanen har man utsikt över Borgafjäll med Klöverfjället på ena sidan och Borgahällan på andra sidan. Stugan är isolerad men det saknas panel på insidan. Trägolvet är färdigt. Mellanväggarna är uppe , men är inte klädda med panel. Det finns en äldre kamin (Contura) samt delar av ett begagnat kök som ingår. Vatten och avlopp är färdigt. El är dragen till stugan, men inte indragen. Förutom 52kvm boyta så finns en veranda 10kvm. Tomten är 668 kvm. Pris 650 000 eller högstbjudande.
Jag säljer ett begagnat 20-manna-tält eftersom det aldrig kommer till användning. Jag köpte det för ett år sedan och åkte sedan runt med det i Dalarna en vecka på spelmansstämmor tillsammans med kompisar. Istället för kamin är det ett grått rör som utgör mittpelare, därav det låga priset. Bilden här nedan var den bästa jag kunde hitta i mitt eget arkiv men vid intresse kan jag kanske få tag på en bättre bild av någon av mina kompisar. Annars är man mycket välkommen att komma hem till mej och titta på det med egna ögon.
Sotsugen är i mycket fint begagnat skick, endast använd i 1-2år för att suga sot ur en pellets kamin ca:1 gång i veckan under högsäsong, i ca:2 minuter per gång. Se bild för att bilda en egen uppfattning och fler bilder kan skickas vid önskemål. Denna maskin är på 1000W mot de nya idag som är på 850W har jag sett, mer uppgifter om maskinen hittar du på: http://www.pullman-ermator.se/swe/produkter/mline.html
Braskamin i bra begagnat skick säljes
Komplett med kamin och alla tillbehör. Frakt 300 kr tillkommer. Begagnat mycket bra skick.