Quantcast
Till salu inom: ”

pet shop leksaker till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Krama om din gose djur och sätt dig bekvämt framför datorn, använd sedan den hemliga koden du får med,och lås upp en speciell värld på internet! Här kan du spela roliga spel med vänner, skaffa dig nya virtuella husdjur, ge dig iväg på spännande äventyr och mycket mer! Det är ett speciellt ställe som du kan göra till ditt eget för just dig och ditt djur! Rek pris 349kr/st Nu endast 120kr/st !! Passa på !!
Har 21 st Pet shops, som nu min dotter vill sälja. Finns lite diverse tillbehör. Små tjejernas FAVORIT!!!!! PERFEKTA JULKLAPPEN!!! Eller varför inte, en egen gjord JULKALENDER!? En petshop om dagen innan jul, avsluta med en jul petshop. Finns ju petshops kalandrar att köpa "jättepoppis" Men den innehåller endast 3st + tillbehör. Så MISSA inte detta om du har en dotter som tjatar efter PETSHOPS!! Med följer även 2st ZHU ZHU pets. också en FAVORIT! Maila el ring!!!
24st pet Shop figurer med lite tillbehör och ett litet café säljes för 200:-. Det som syns på bilden är allt som ingår. Candy Grabber säljes för 50:- Något repig i glaset men detta syns inte om man har godis i den. Godismaskinen startar när man stoppar i ett av de medföljande mynten i myntinkastet. Med de tre spakarna kan du styra griparmen höger/vänster, fram/tillbaka & upp/ner. Plastmynt medföljer Kräver 3 st. D-batterier ingår ej. Storlek: 26 x 19 x 34 cm Priset på leksakerna är prutat och klart.
Hej jag tänkte sälja mina little pet shops. Jag har 61 st i olika "kit" med 5 pet shops och tillbehör i. Det är 11 kitt och varje kit kostar 50 kr. Jag har även en liten kiosk som jag säljer för 75 kr. Då ingår 6 pet shops och olika tillbehör. Sist men inte minst säljer jag en lekpark för mini pet shops för 50 kr. Då ingår 3 små pet shops också. Om allt köps som kit var och för sig blir det 675 men om du köper allt får du det för 500 kr
Bild1 Pet shop Adoptionscenter med 10 st figurer och tillbehör Pris: 400:- Bild 2 Pet shop hus 7 st figurer och tillbehör Pris: 300:- Bild 3 Petshop pick nick set med 6 st figurer och tillbehör Pris: 100:- Bild 4 Petshop tävlingset med 6 figurer och tillbehör Pris:100:- Bild 5 Petshop familjeset med 3 stora figurer och 6 små figurer och tillbehör Pris: 200:- Bild 6 Petshop 3 figurer och tillbehör Pris: 100:- Allt kan köpas för 1000:- eller så kan de köpas separat. Det går inte att pruta.