Quantcast
Till salu inom: ”

zhu zhu pets hamstrar bana säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fem st Monster High dockor i fint skick, saknas dock några skor, hårborstar och dagböcker. Det som syns på bilden är det som ingår. Nypris: 1500 kr Nu: 200 kr SÅLDA "Zhu zhu pets" Fyra st Zhuzhu pet med tillhörande Slott, bana, prinssesvagn och springhjul. Zhuzhu pets är små batteridrivna hamstrar som springer runt i banan, hamsterhjulet eller drar prinsessan i vagnen. Nypris: 1200 kr Nu: 300 kr
Littlest Pet Shop djur och hus och massor av tillbehör, se bild. Nypris + 1.500:-, nu 250:-. Zhu Zhu hamstrar, som åker runt i olika banor, bil etc, se bild. Nypris + 1.000:-, nu 200:-. Riddarborg, med fällbar port & riddare (ej på bild) etc, se bild. Nypris + 1.500:-, nu 250:-. Bondgård, med öppningsbara dörrar,spiltor och tak, massor av djur och hopfällbara trähagar, se bild. Nypris + 1.000:-, nu 200:-. Allt är i jättebra skick och knappt använt och säljes för att barnen har blivit så gamla att de inte leker med det.
Dottern vill sälja sina Zhu Zhu pets-leksaker eftersom hon aldrig leker med dem (har mest legat orörda i en låda, nu ihopsatt för att visa på bild). Det är en bana med bl.a tre rundlar, två hamsterhjul, garage med bil och en frirullande boll. Fyra hamstrar ingår (en äkta Zhu Zhu och tre av annat märke men som passar utmärkt). Finns att hämta i Nåntuna. Kan ev mötas upp vissa tider vid Ackis eller vid Boländerna. Säljes som ett paket för 500 kr.
ZhuZhu Pets bana, med flera moduler och 5 hamstrar. Det finns bland annat ett balrum och en inka-modul, samt en bil som kan låta hamstrarna åka utanför banan. En modul som man kan lägga hamstrar i och ta med sig, alltså små lådor för dom och handtag. Nypris för allt torde vara runt 1600 kronor. Nu paketpris 400 kronor. Finns i Bollebygd att hämta!