Quantcast
Till salu inom: ”

phoenix tipperary säkerhetsväst säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säkerhetsväst Phoenix Tipperary Mörkblå strl. 32 (XXS)väldigt bekväm och lätt med snörning på sidorna. Köpt för ett par år sedan med endast använd ett par gånger pga att den är lite för stor. Väldigt fint skick! Nypris 3000:- Säljes för 1000:- Ridstövlar (läder) Sarm hoppstövel Storlek 37-38. skafthölj 38 cm skaftvidd 34 cm. Nya dragkedjor och ny snörning på båda stövlarna. Några år på nacken men väldigt mjuka och sköna att rida i. 300:- Kavaj Saddle Master/Harris Meyer Mörkblå kavaj med fickor, något figursydd. Storlek 14 (36-38). Väldigt fin och helt utan några skador. Den har mest hängt i garderoben de senaste åren eftersom jag inte tävlat. 700:- Allt säljes endast eftersom jag slutat med ridningen. Priserna kan disskuteras vid snabb affär. Mer info och bilder finns vid intresse, bara att höra av er! :) MVH Jessica.
Säkerhetsväst Phoenix Tipperary Mörkblå strl. 32 (XXS)väldigt bekväm och lätt med snörning på sidorna. Köpt för ett par år sedan med endast använd ett par gånger pga att den är lite för stor. Väldigt fint skick! Nypris 3000:- Säljes för 1000:-
Mycket fin Phoenix Tipperary säkerhetsväst säljes. Mer rörlig och följsam väst kan man inte hitta. Varit otroligt nöjd med den och är i nyskick! Stl 34 marinblå, reglerbar i sidorna med snörning.