Quantcast
Till salu inom: ”

racesafe säkerhetsväst säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min väst, eftersom jag har valt att ta ett uppehåll med min ridning. Den är otroligt skön, och formar sig efter kroppen. Storlek: S (vuxen) Använd endast ett fåtal ggr! Så den är precis som ny. "Dragkedja fram och snörning i sidan. Upp till 80 separata paneler som följer alla rörelser och ventilerar ut fukt från kroppen. Godkänd enligt CE och BETA 2009 nivå 3" NYPRIS: 2795:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
FYNDPRIS vid snabb och smidig affär! Säkerhetsväst av märket Racesafe. Svart i storlek Adult Small med rygglängd Long, vilket motsvarar 56 cm på S. Passar dig som är lite längre. En väldigt bekväm och smidig väst med låg vikt. Helt ny med lapparna kvar. (Nypris i butik ca 3000 kr.) Pris: 1600 kr. Frakten, om den ska skickas, går på 90 kr med Schenker. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en Gpa hjälm, brun färg, strl 58, använd få gånger mycket fint skick. Nypris ; 5885.- säljes för 2000.- Racesafe säkerhetsväst, svart färg, strl M, endast använd 1 gång. Nypris: 2795.- Säljes för 1000.- Har även ett upp byggbart elstängsel, som kan användas vid att bygga en liten hage för din häst på tex. Islandshästtävlingar. köpt på granngården. Nypris ca 4000.- med all tillbehör säljes för 1500.- vid intresse mejla mig. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.