Quantcast
Till salu inom: ”

plåtskåp säljes

Plåtskåp

Vännäs
Citymorden
F
Plåtskåp

Örebro
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som CAD-konstruktör kommer du att i Autocad och Inventor rita plåtskåp och plastverktyg till företagets kunder. Du arbetar i projektform och i team om ca 10 konstruktörer med olika spetskompetenser. Du ansvarar själv för tidsplanering, deadlines och dokumentering utifrån kundernas kravspecifikationer. Anställningen börjar med 2-3 veckors handledning av den person som har tjänsten i nuläget. Därefter coachas du efter behov för att utvecklas i din roll.
Har ett antal plåtskåp som jag säljer 6 st skåp i varje sektion Storlek på en sektion är Bredd 90 cm Djup 55 cm Höjd 170 cm   Varje skåp är ca 45 cm bred    80 cm hög Det finns 20 sektioner x 6 skåp = 120 skåp Perfekt till Företaget, föreningen, motorklubben, skolan, garaget, i hemmet mm. Pris 1000:- sektion  
Skåpen är i gott skick. 2st finns. Inga nycklar. Mått. h190cm d50cm b30cm 250kr/st Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Plåtskåpet är i bruksskick. Nycklar finns till en del av skåpen. Mått h190cm d55cm b30cm 250kr/st Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
En kopiator av proffsmodell som kopierar alla format upp till A3. Idealisk för den mindre föreningen med behov av många billiga texter/bilder. Enkelhet utan att behöva krångel med drivrutiner etc. Du behöver alltså inte ha någon dator för att använda kopiatorn. Behöver översyn så som regöring av valsar för att fungera optimalt. Ingår extra toner och trumma, samt plåtskåp för förvaring av kontorsmateriel.