Quantcast
Till salu inom: ”

plocket se säljes

Plockmat
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som lageransvarig har du ansvaret för att strukturera lagret effektivt och hålla det i god ordning. Du kommer att arbeta självständig med varierande arbetsuppgifter. En introduktion av arbetet ges av vår kund. Du kommer till exempel att: ?  Utföra plock och pack ?  In och utleveranser ?  Returhantering/reklamationer ?  Inköp av emballage och förbrukningsmaterial ?  Posthantering
Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som lagerpersonal kommer du främst att arbeta med att lossa gods från bilar med hjälp av en så kallad "Anka". Du blir tilldelad en port där du blir ansvarig för lossningen och ställa godset på rätt plats. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är plock av livsmedel. Utvecklingsmöjligheter: Som lagerpersonal hos vår kund får du möjlighet att arbeta heltid under sommarmånaderna och täcka upp för ordinarie personals semestrar.
För kunds räkning söker vi medarbetare till ett delikatessföretag beläget i Hisings-Backa. Uppdraget kan innebära prismärkning, plock och pack på kyllagret samt manuell paketering och hantering av köttprodukter. Hanteringen av produkter är ett fysiskt krävande jobb. Som Charkarbetare kommer du att vistas i en steril och hektiskt miljö, där tempo och effektivitet är viktigt. Arbetet är uppdelat i olika stationer och moment, vilket innebär att du kan komma att jobba på olika platser i fabriken. Arbetet ställer krav på flexibilitet och att man kan hoppa in vid behov.
Pfisterer Komponent & System AB söker nu en lagerarbetare. Du kommer att jobba med plock och packning av order samt in och utleveranser men ska även vara flexibel och kunna stötta upp där det behövs. Mindre tillverkning och service av produkter kan förekomma. Kvalifikationer Vi söker dig med tidigare erfarenhet från lagerarbete. Du ska vara självgående, noggrann och stresstålig. Datavana samt engelska i tal och skrift krävs. Vidare ser vi att du är social och har lätt att fungera i grupp. Ansvarskänsla och engagemang är andra viktiga egenskaper.   Anställningsform: deltid Välkommen med ansökan senast 11/3 till: info.se@pfisterer.com Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Marcus, 724 01 50
Bokhandelsansvarig, Heltid till och med sista augusti Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som bokhandelsansvarig kommer du att vara ansvarig för institutets bokhandel. Arbetsuppgifterna kommer vara sedvanligt butiksarbete såsom prissättning av varor, plock av varor, försäljning samt allmänt se till att bokhandeln ser snygg och tilltalande ut. Dessutom kommer du ansvara för bokhandelns internetbutik och se till att ordrar behandlas och skickas.

... eller prova att söka på plock och stöt