Quantcast
Till salu inom: ”

gibson les paul custom säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vinröd Gibson Les Paul studio säljes. 2004-års modell. Serienummer 00154333 (http://www.gibson.com/en-us/Support/SerialNumberSearch/) Gitarren låter riktigt bra, i stalläge har jag bytt micken till en Seymore Duncan Custom mick. Perfekt för musik i den tyngre skolan. (mer info här: http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/progressive/sh5_duncan_cust/) Orginalmicken följer med såklart! Jag har även nyligen bytt ut stallsadlarna som var nerslitna. Dessa nya av titan har extra sustain, och det märks verkligen. Märken på baksidan av bälte som på alla gitarrer som använts. Lite dings vid outputjacket. Jag kan maila fler bilder. Hör av dig! (Jag kan leverera gitarren om det är i Lunda-Eslöv-Hörbyregionen när jag ändå är ute och kör.) fler bilder finns här: http://www.vend.se/ad.php?57440
Nu åker den! Jag vill göra mig av med min Les Paul Axcess i absolut nyskick. Enda anledningen att jag säljer den är att jag inte kommer överens med Floyd Rose stallet, är helt enkelt inte van vid det. Den är i färgen Gun Metall Grey och som jag skrev tidigare i absolut nyskick. Jag har bytt de cremefärgade micksargarna och andra detaljer till svarta vilket gör att gitarren ser bra mycket bättre ut. Kolla specen på gitarren här: http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Les-Paul-Axcess-Standard.aspx Kan tänka mig ett byte till en Gibson Les Paul Custom men bara det, inget annat! Nypris på 4Sound ca 27.000 http://www.4sound.se/itempg.aspx?artno=218970
Gibson Les Paul Duane Allman Custom Shop 2003 Tom Murphy aged.Duane Allman Signature Les Paul Guitar built by Gibson Custom Shop from the Artist Signature Collection Series. Limited run of only 55, this being number 38. This guitar is as it was when it left the factory. Comes with two liftoncases and a showcase. Detta är en makalös gitarr, helt handbyggd på Gibson Custom Shop. Email for moore pics. BVSA(Billigare vid snabb affär). Delbyten plus hälften cash funkar om det är nåt jag tycker är intressant.
Gibson Les Paul Artisan Custom original, tillverkad 1977 i USA. En ovanlig modell i valnöt med otroligt vackra inlägg och utsmyckningar ("Model: Hearts and flowers"). Elektroniken fixades till för 1,5 år sedan (omkopplaren + 3 humbuckers) och funkar nu som det ska. Små skönhets-slitningar (för att vara 34 år gammal!) + ett bältesmärke på baksidan. Se bilder. Har många bilder så maila mig om du vill ta en närmare titt eller om du har några frågor!
Säljer en svart Burny Les Paul Custom från sent 80-tal med VH-1 mickar. Låter riktigt bra och har en tunn och lättspelad hals (påminner mycket om halsen på min gibson les paul om har den tunna 60´s halsen). Givetvis finns det lite dings på den då den ändå är runt 20 år gammal och på baksidan finns ett par lackskador. På grund av detta är priset satt lågt. Med det sagt så är det svårt att få mer Les Paul än så här för pengarna.