Quantcast
Till salu inom: ”

polar 470 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Polar 470

Skåne län

Tidigare annonser till salu

hej har en Polar vagn som nu ska säljas! den ska bes. nu den 26 maj sen är de bara att ut och campa! förtält, portapotti, gasolflaska, nytt batteri, lunga + tank perfekt till camping, jaktvagn lr vad man vill ha den till! ring gärna kollar inte mejlen så ofta! Mvh stefan priset går att diskutera vid snabb affär! mvh Stefan
Vagnen är i väldigt bra skick, är besiktad till 2012-06-30. Allt är kontrollerat att de fungerar korrekt med gas och EL Dvs kylskåp Spis Panna. Förtält finns och var uppsatt senast 2010 för att kontrollera skick, finns inte en fläck. Bilder finns på hela vagnen med förtält. Jag har själv bott i vagnen i 8 år pga jobb i sthlm och värmen har varit på hela tiden. Underhåller givetvis vagnen för att den ska hålla skicket. Husvagnen är gjord för4Personer. Det är väldigt mycket vagn för pengarna. Ring Eller mejla för att få betydligt fler bilder ( 13 bilder) För ytterligare info Ring 0733 822 699
Hej. Jag vill sälja min Polar vagn då jag inte är i behov av den längre, vagnen är besiktad fram till 2013-05-31 och skattad till april och har haft 4 ägare. Vagnen är i befintlig skick om man ska använda den som sov plats osv, men det finns lite att göra om man vill ha den i perfekt skick!! Man kan sova 3-4 personer i fram änden och 1 person i bak änden. Den rullar fint och stadigt efter bilen, om ni har mer frågor så är ni välkomna att höra av er!
Hej! Vi har ärvt en husvagn som vi inte har någon tid för,så nu säljer vi den! Polar 470, -78 Oskattad och obes. Den är i helt okej skick med upp till 5 bäddar. Vi har inte använt den något men sist den användes (2 år sedan) så fungerade allting. Det vi vet: Bromsarna fungerar,ganska nymålad utvändigt. Som sagt vi vet inte så mycket om den,men kom gärna och titta! :) bvsa vid snabb affär, MEN prutning sker på plats.
Hej! Säljer vår polar på grund av nyköp. *Nybesiktigad(går två år). *Förtält finns och följer med. *Totalvikt 1100 kg. Perfekt vagn till höljes! Ring för mer info! ring mellan klockan 16 och 22, då jag jobbar 7-16 eller skicka ett sms eller mail så svarar jag när jag kan. MVH André Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.