Quantcast
Till salu inom: ”

husvagn polar 470 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nybesiktigad utan anmärkning bara att köra i 2 år till, väldigt fräsch för sin ålder. Lite ombyggd inuti, tagit bort garderob och byggt en sittbänk/sovplats till istället, nytt golv och allt är nymålat. Finns gasoltub men ej provat om det funkar. Kylskåp fungerar. För mer info ring eller maila Ev byte mot något annat skoj. Priset är diskuterbart vid snabb och smidig affär Annonsen finns kvar så länge husvagnen är kvar.
Tillfälle! Eftersom vi nu sålt tomten där vagnen stått behöver vi snabbt och till ett alldeles för lågt pris göra oss av med denna. Fräsch för åldern in och utvändigt! Bromsar behöver ses över då de tidigare suttit fast. Värme och kylskåp för gasol skall vara funktionsdugliga men har inte använts av mig sista åren då den endast använts som gäststuga Vikt 1100kg Körförbud pga obesiktigad = får köras till verkstad etc Hämtning i helgen eller därefter enligt överenskommelse Först till kvarn!
ett fantastiskt exemplar av en polar 470 säljes till huga spekulant. den är inte ny men inte riktigt ett vrak heller. gick ihenom besiktningen för 2år sen med bravur förrutom att de va torrsprickor i däcken. förtält är med. spis å kylskåp funkar. och värsting stereo. ring för mer info om intresse finnes Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En husvagn som ja o min kompis hade uppe i Västerbotten när vi jobbade i skogen . Fullt körbar broms o alla lampor fungerar. senast godkända bes va 2006. Säljes som den står. körde ner den från umeå veckan innan påsk o den gick fint efter bilen medföljer extra speglar inköpta på biltema använts endast en. Ingen gasolflaska ingår. Är fuktskadad men inge mögel i den då jag är mögel allergiker o jag har inte känt något MÅSTE BORT INNAN HELGEN Bvsa Mvh