Quantcast
Till salu inom: ”

förtält polar 470 säljes

Polar 560
F
Kristinehamn

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Polar 520 CTH
F
Kristinehamn
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Polar 470. Uthyres veckovis eller enligt överenskommelse. Lämplig för 4-5 pers. (Bäddbar 'dubbelsäng' samt barnkammardel med våningssäng) Utrustning: Husgeråd för 5 pers finns. Kyl på gas/12v/220v. Grill . Utemöbler. Toalett (Portaporti). 2 gasolplattor. Flera 220 elutag finns i vagnen vid uppställning med strömförsörjning. Förtält medföljer om önskas. Backspeglar finns för utlåning. Husvagnen är nybesiktigad och gasoltestad 2011. Deposition/Bokningavg. 500kr (Vid avhämtning erläggs full betalning - 1700kr. Depositionen återfås vid återlämning av städad och hel vagn.)
vagnen har använts av mej som fika/förråds koja vid ett byggprojekt sommaren -10 till hösten-10 . orginal inredning i hyfsat skick det mesta funka iallafall då det som e dåligt är dörren som jag känner till . rutten i nederkant jag gav 4000 :- då å villa ha 3000:- nu annars kan ja ha den kvar likväl. finns visst ett förtält i den som ja inte kollat på ens. Det jag använde va radion och kylen. maila gärna då jag kan va svår att nå på mobilen ibland
Mkt fin Polar 470 säljes för mina föräldrars räkning. Nybesiktigad ua. Gasol provtryckt ua. För 5 år sedan sattes ett nytt dometic kylskåp in samt nya dynor i hela vagnen, samtidigt köptes även ett nytt förtält. (använt max 10 veckor). En husvagn i mkt fint skick för sin ålder. Lite fix finns, dock så går det att semestra i den precis som den är. Ring för visning, vagnen står i Linghem. Pris för vagnen 8000:- Förtältet 4000:- Ev prisdiskussioner tas på plats vid visning.
Välvårdad polar 470 1977 säljes eller bytes mot mindre vagn på totalvikt av högst 1000kg. Säljer denna vagnen enbart för den ej får dras efter gammelbilen då de har en totalvikt av 1100kg med andra ord 100 kg för mycket. Polaren är väldigt välhållen utan fukt och luktar fräsch. Förtält finns originaltält i fint skick, kyl som funkar på både 12+220 volt samt gasol. Har dock aldrig provat gasolpannan. Finns även portapotti, TV antenn , omklädda dynor. Besiktigad till 2015-05-31 Ring vardagar efter 17:00 , helger när som.
Väldigt fin husvagn, som är totalrenovera (fukt). Vagnen är helt i original med fungerande kyl (220v, 12v och gasol). Värmepanna som går på 220 och gasol. Ingår även väldigt fint förtält med matta, potta potti och gasolflaska aluminium. Bara att koppla på bilen och fara ut på semmestertrippen eller varför inte ha den som övernattning på långväga jobb. Vagnen besiktades för ett år sedan med blankt papper, så ni behöver ej besikta förrän till nästa sommar. Vagnen är även gastestad av auktoriserad person. Det är med sorg vi säljer vår första vagn då vi lärt oss älska husvagnslivet och behöver en större vagn.