Quantcast
Till salu inom: ”

polar 570 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Polar 590
F
Örkelljunga
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer billig husvagn från dödsbo. Fint skick invändigt, nytt klickgolv (ca 1 år). Bäddplats för fem personer, fungerande kyl och frysfack. Bra förvaring. Osäker om duschen fungerar. Småskavanker då vagnen är drygt 20 år. Ej i skick att rulla på vägarna, mer för stillastående bruk. Går bra att bogsera med lgf skylt. Mycket fint och rymligt förtält ca 3 år gammalt, säljes separat eller tillsammans med vagnen. Bild på förtältet finns att tillgå. Vagn 10.000:- Förtält 7.000:- Bra deal vid snabb affär! Finns uppstäld på Gålö.
Polar 570 från 1979 med dubbelboggie. Använde husvagnen från Januari - November 2013, då jag ordnade med mitt hus. Har stått uppallad. Tror inte det skall varta några problem med att få den besiktigad ( Maj) och i övrigt få all funktions dugligt. Använde själv bara 220 volt för uppvärmning, kylskåp och lyse. Blir den inte såld ska jag besiktiga den och se till att den i övrigt fungerar. Bra sommar/vinter däck
Hej! Vill nu sälja våran gamla vagn som vi inte längre brukar den är för liten med våra fem barn Den har inte varit i trafik på ett tag men den fungerar utmärkt som den ska med bromsar och allt sist i höstas när vi var ute på en sväng. Det är en brukad vagn, dörren trög att stänga. Seriösa ringer och kommer och tittar MVH Merja
säljes..NYA ,BESIKTA och NYA SKATTAD,+ FÖRTÄLLT kvalite komplett ,,Husvagn POLAR VAGNEN POLAR 570 och 5 ,6 bäddar..En perfekt Husvagn för en liten familj..Husvagn säljes.endast seriösa köpare,,och säljes i befintligt skick och billig Husvagn, att både kör och äga en mycket billig och mycket för pengarna bra pris,18000 kr om du intresserad ring,telefon,0728479866.. och skambud då behöver ni ej ringa svarar inte på mail eller mess ring sågål allt mkt fortare så länge annonsen är ute finns kvar med vänlig hälsning.
POLAR 570 besiktigad och skattad-en perfekt säljes som den står Husvagn för en liten familj sovaplats fö-5-6 .personer vagn lämplig som arbetsbostad priset förhandlingsbart vid snabb affäer ge mig ett bud vagn kan bli din en bra Husvagn till ett bra pris 19000 kr mycket för pengarna om du intresserad Ring,telefon,0728479866 endast-seriösa köpare skambud då behöver ni ej Ringa svarar inte på mail eller mess Ring så gål allt mkt fortare -så länge annosen är ute finns kvar Med vänlig hälsning.