Quantcast
Till salu inom: ”

porfyr säljes

Tidigare annonser till salu

Mycket trevligt svart Shetlandssto på 3 år säljes! Hon är jättre trevlig med glimten i ögat. Hon är 103 cm och av det grövre slaget. Persilja som hon heter är anmäld till Premiering i Julita den 22/7 och anmälan är betald. Hon ska där visas för att se om hon precis som sin mamma och storasyster erhåller Avels Diplom. Hon är e: Furunäs Porfyr flerfaldig BIS vinnare, AB Premierad u: Kryddgårdens Salvia Svensk Utställnings Champion, Diplomsto samt GI Premierad. Persilja är registrerad i SSS och har pass. Kan fås betäckt. En supertrevlig tjej som vi gärna ser att någon avels och/eller utställningsintresserad köper. Pris 8000:- ej betäckt
Eget förlag. 1000 ex, varav 500 numrerade uppl. 1984. 92 s. Häftad. Utgallrad, inplastad biblioteksbok, stämplar, kortficka. 24,5x17cm. 165 gram. Omslaget något slitet, för övrigt gott skick. Illustrerad. Ur presentationstexten: Detta arbete har tillkommit av flera orsaker, dels på grund av författarnas varma känsla för Dalarna, där de vistas en del av året, dels deras intresse för porfyren som material för vackra föremål. I den ene författarens släkt på mödernet har man i generationer sparat brev från 1830-talet, som är knutna till Porfyrverkets verksamhet.
Svart Shetlandssto född 2008. Betäckt med Thymo v.St Nieuwemoed RS 590 och har inte kommit om i brunst så hon är troligen dräktig. Visad på Utställning med 38 p och Klass 1. Hon mäter 103,5 cm och är en grov och rejäl dam som kan må bra av att bli inkörd och få röra på sig. Hon är e: Furunäs Porfyr (A-prem. BIS vinnare) u: Kryddgårdens Salvia (Diplom, GI Premierad, SUCH). Hon är reggad i SSS och har Pass. Regelbundet verkad och avmaskad. Pris: 8500:- inkl. ett ev. föl!
Modernt badkar modell "Porfyr Poine 1800" i slitstark sanitetsakryl som håller värmen fantastiskt bra och är lättskött. Neptuns storsäljare! Mer info: http://www.neptunbath.com/kataloger.asp titta i katalogen "Neptun BAD 2011" Mått 176 cm långt 80 cm bredd 62 cm högt på högsta punkten Badkaret ca 6 månader gammalt och i fullständigt nyskick. Nypris är 13.500:- Ett riktigt kvalitetsbadkar som tål att jämföras med billigare varianter på marknaden. Håller värmen mycket bra och med väldigt tålig yta, lätt att rengöra. 6 000:- / bud Finns att hämtas på gärdet
Skultuna porfyrstakar Sekelskiftet 1800-1900 Ca 30 cm höga. Vacker sten(porfyr). Ovanliga I mycket fint skick. Skickas mot insättning på konto, el avhämtas i Sthlm. Är Ni intresserade att dom skall skickas så ange redan i ditt första mail vilken ort dom skall till så jag kan räkna ut med posten och försäkring vad det kommer att kosta att skicka.

... eller prova att söka på porfyr till salu på nätet