Quantcast
Till salu inom: ”

porrklubbar sverige säljes

Fear City
F
Jämtlands län
F
F

Tidigare annonser till salu

En sadistisk seriemördare håller Manhattan i skräck. Natt efter natt gömmer han sig i gränderna mellan porrklubbarna, för att sedan slå till mot stripporna. Ägaren till den största strippagenturen är Matt Rossi- en före detta boxare som lämnade branschen efter att ha slagit ihjäl en motståndare i ringen. Han ser nu hela sin verksamhet slås i spillror, samtidigt som han fruktar att kvinnan han älskar är utsedd till nästa offer. När polisen står maktlös är han den enda som kan få slut på våldet - med ännu mer våld!
Den unga Vicky försörjer sig och sin våldsamme och svartsjuke pojkvän Hao-hao med att jobba på en porrklubb. Hao-hao håller fullständig kontroll på Vicky, han granskar hennes konton och telefonräkningar och till och med hennes doft för att kunna kontrollera allt vad hon gör. Vicky försöker desperat slå sig fri och möter Jack, en äldre kriminell som erbjuder henne lite stabilitet i livet. Mångfaldigt prisbelönad och nominerad bland annat vid filmfestivalen i Cannes samt de internationella filmfestivalerna i Chicago och Toronto.
Ordupplaget. Första uppl. 1999. 447 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag Studio sex är en fristående del i Liza Marklunds serie om kriminalreportern Annika Bengtzon. Den utspelar sig åtta år före Sprängaren. En ung kvinna hittas sexmördad på en kyrkogård. En minister misstänks för brottet. Om ett par veckar är det riksdagsval och drevet går. Annika Bengtzon är vikarie på tidningen Kvällspressen. Hon ser mordet som sin chans att få ett fast jobb. Snart riskerar hennes ambitioner att sätta krokben för henne själv. Hon dras in i en cirkel av porrklubbar, storpolitik och massmediala övergrepp....
Ordupplaget. 1999. Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. 583 g. En ung kvinna hittas sexmördad på en kyrkogård. En minister misstänks för brottet. Om ett par veckor är det riksdagsval och drevet går. Annika Bengtzon är vikarie på tidningen Kvällspressen. Hon ser mordet som sin chans att få ett fast jobb. Snart riskerar hennes ambitioner att sätta krokben för henne själv. Hon dras in i en cirkel av porrklubbar, storpolitik och massmediala övergrepp. Den våldsamma upplösningen är högst oväntad, inte minst för Annika själv. Studio Sex är en fristående del i Liza Marklunds serie om kriminalreportern Annika Bengtzon. Den utspelar sig åtta år före Sprängaren.
Atlas. 2001. 119 s. Inbunden. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Spelat liv tecknar den verklighet som kvinnor med prostitutionserfarenhet lever i, en hård verklighet långt ifrån mytbilden där den prostituerade kvinnan framställs som en levnadsglad nattfjäril. Berättelsen om Lisa tar sin början i ett hem där pengar anses vara långt viktigare än känslor. Föräldrarnas uppslitande skillsmässa och en brutal gruppvåldtäkt blir steg på vägen mot sju års arbete på porrklubbar runt om i Sverige. För det är först inne på klubbarna som Lisa känner att hon är någon. Någon att räkna med. Boken är skriven utifrån egna upplevelser och erfarenheter. Louise Eek är idag föredragshållare och frilansjournalist. Spelat liv är hennes debut som författare.. L17