Quantcast
Till salu inom: ”

presentkort mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Stockholm
Soffa

Stenungsund
Sängbord

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Vi säljer ett presentkort (värdecheck) på en säng och en bäddmadrass från Mio. Specifikationer: Mått: 180x200 cm Giltighet: till 2011-12-31 Värde: Drygt 15 000 kr Sängen finns här: http://www.mio.se/Sovrum/Madrasser/Resarmadrasser1/Classic/Classic-Medfast-tyg-Standard-ljusgra-L-200-B-160-Sockel-ek/ Bäddmadrassen finns här: http://www.mio.se/Sovrum/Madrasser/Baddmadrasser/Elastec-Baddmadrass/Elastec-Elastec-tyg-Standard-L-200-B-180/ Vi fick presentkortet i samband med ett lägenhetsköp, som bonus från mäklaren, men vi kan inte använda det eftersom sovrummet är för litet för en så stor säng.
Jag säljer ett så kallat SuperPresentkort (www.presentkorttorget.se) till ett värde av 4000 kronor. Ett SuperPresentkort kan lösas in till presentkort i över olika 100 butiker, till exempel H&M, Åhléns, SIBA, McDonald's, Travellink, Stadium, MIO, BR Leksaker, Toys R Us, Din Sko, Cervera, Bokia, Computer City och många andra ställen. För en fullständig lista över butiker, se http://www.presentkorttorget.se/Overview.aspx Hela beloppet behöver inte utnyttjas i en och samma butik, utan man kan själv välja hur mycket man vill ha i presentkort på varje ställe. Försök till prutning undanbedes vänligt men bestämt.
Tjäna 300 kr genom att köpa mitt SuperPresentkort från presentkorttorget.se värde 2 000 kr. Presentkortet är giltigt i en rad olika både fysiska- och webb baserade butiker. Allt från H&M, Åhléns, MIO, MatHem, DinSko, SIBA, Interflora, Bianco, Kicks, Travellink, LiveIt, CDON m.fl. Gå in på länken för att för att se vart presentkortet är giltigt. http://www.presentkorttorget.se/Supergiftcard.aspx Det går att dela upp summan, exempelvis 500 kr på H&M, 500 kr på MIO och 1000 kr på MatHem. Maila för mer info, // Sandra
Jag vann en cool snowboard (från Nutisal) Enl. arrangören är den värd 3299kr Helt ny snowboard från Wylin med specialdesign för Nutisal (det står Nutisal på brädan) Längd 152 cm, midjebredd 252 mm Sintrad kärna Flex 4/10 Twin tips med rockerprofil. Säljes för 400kr. Alt. Bytes mot presentkortMIO, kappahl, IKEA, eller liknande. Brädan är helt oanvänd. Kom med bytesförslag :-) Öppen för förslag !!
Jag säljer 2 presentkort från Mio till ett värde av 5 000 kr vardera för 4 000kr styck. Gäller i alla Mios butiker fram tills 31/3 2015 Jag säljer även 2 presentkort på Clas ohlson till ett värde av 5 000kr vardera för 4 000kr styck. Gäller i Clas Ohlsons alla butiker i 10år. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.