Till salu inom

"proffsig stakmaskin säljes"

Butik Piteå
2 dagar

HYR Golvslip Edge hos Skymark

438 kr
Blocket.se
3 dagar

Skrivbord

500 kr
Blocket.se
Butik Varberg
Igår

Färdigskuren solfilm med *l...

675 kr
Blocket.se
Finspång
Igår

Kärcher högtryckstvätt

1 500 kr
Blocket.se
Håbo
2 dagar

Volvo 940 nybyggd

65 500 kr
Blocket.se
Kungälv
2 dagar

Tömning, Bortforsling, Röjn...

Blocket.se
Kungsholmen
2 dagar

All i allo . Elektriker, vv...

Blocket.se
Helsingborg
2 dagar

Installatör / installations...

Blocket.se
Butik Östersund
3 dagar

BMW X6 xDrive40d H/K D-värm...

414 900 kr
Blocket.se
Eslöv
3 dagar

5-Stjärnigt pingisrack

250 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Bygg och hantverk  ·  Malmö

Målningsuppdrag utföres proffsigt och snabbt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
MåleriCentralen i Skåne. WWW.MÅLERICENTRALEN.SE ALLT INOM BYGG & MÅLERI Har du tröttnat på din omgivning och vill förnya din vardag? Tveka inte, din önska kan bli uppfylld snabbt och enkelt! Som kund hos oss får du bl.a hjälp med målning av väggar, tak, dörrar och snickerier m.m. Önskas tapeter ordnar vi med tapetsering och vävupphängning. Inget är omöjligt för oss, vi utför ALLA slags uppdrag, stora som små, arbetar både med företag och privatpersoner. Vi har både fasta priser och timpris, beroende på jobbets storlek och art. Innehar F-skattesedel så att du kan göra ROT-avdraget. Som kund kan du få 50% avdraget på arbetskostnaden direkt. Vi lämnar garanti på utfört arbete. Referenser finnes. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och sakkunnig rådgivning. Vi lovar dig ett proffsigt resultat av erfarna & utbildade målare! Ni kan nå oss på Tel: 0737078335 Eller maila oss.
0 kr
Blocket.se
Annonser  ·  Stockholm

Proffsig datahjälp ink. hemsidor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag erbjuder proffsig datahjälp och även hemsidor. Har du problem med datorn, nätverket eller liknande så kan jag hjälpa dig med detta. Se nedan inom vad jag kan hjälpa till med. Har gedigen erfarenhet inom båda områdena. Välkommen att kontakta mig för mer information samt pris. Data * Problemlösning/Borttagning av virus etc..* Backup lösningar* Datorbygge* Installation/Konfigurering* Hårdvara och mjukvara* Nätverk/Trådlöst/Routers Hemsidor Jag erbjuder hemsidor med forum, gallerier, webbshop med stöd för betalkort. Mina hemsidor är proffsigt utförda och jag kan erbjuda det mesta.
90 kr
Prylbanken.se
Administration  ·  Stockholm

Proffsig kundtjänstmedarbetare till försäk...

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Proffsig kundtjänstmedarbetare till försäkringsbolag sökes Vår kund har kontor i mer än 50 länder och har möjlighet att utfärda försäkringar i mer än 140 länder. Företaget har totalt cirka 16 000 medarbetare. Deras globala närvaro ger en stor och värdefull erfarenhet från olika branscher och produkter vilket borgar för kvalitet och nytänkande. De finns representerade i de flesta europeiska länder. Företaget säljer försäkringar till både företag och privatpersoner. Det nordiska huvudkontoret är beläget i centrala Stockholm. Vi söker nu för vår kunds räkning en proffsig kundtjänst medarbetare som talar och skriver flytande Finska.
0 kr
Blocket.se
Vintersporter  ·  Trosa

Proffsig stakmaskin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ercolina med display. En grym stakmaskin för den som framförallt tränar för skidsäsongen som t.ex Vasaloppet. Är fullt jämförbar med dyrare stakmaskiner men med denna kan man även diagonala och ser även effekt för de olika sidorna. Smart då man kan se om man behöver specialträna en särskild sida.
12 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj