Quantcast
Till salu inom: ”

skierg stakmaskin perfekt vasaloppet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett perfekt skidpaket med skidor, bindningar, pjäxor, stavar, skidväska och vallakit. Skidorna är av märket Fischer Classic SC för personer mellan 80-100 kg och har använts 35 mil. Yokostavar 155cm 30% kolfiber. Salomonbindningar. Salomonpjäxor storlek EUR 44 2/3, US 10,5. I vallakitet ingår sickel, vallaborttagning, en skyddsvalla som skyddar skidorna över sommaren, grundvalla, vallaborste, 2st olika flourvallor, basvax, fästvalla K15 och en vallakloss. Även en fin skidväska medföljer detta otroliga skidpaket. Nypris 6000 :-
PRIS EX. MOMS: 11700 KR LEASA FRÅN 342 KR/MÅN EX. MOMS Fristående stakergometer med PM4 monitor. Träning för hela kroppen som gör att du bygger upp styrka och uthållighet liknande längdskidåkning. Concept 2 SkiErg är baserad på samma maskin och monitor som den omåttligt populära roddmaskinen Concept2. Motståndet ökar steglöst allt eftersom draget byggs upp. Enkel att använda, och hjälper dig att exakt bedöma din träning. Ha koll på dina framsteg och jämför träningspass. SkiErg med PM4 monitorn levereras dessutom med pulsbälte och batterier som laddas när du tränar. PM4 använder ANT teknik för trådlös racing mellan upp till åtta maskiner, inga datorer eller extra utrustning behövs. Monitorn har dessutom spel, när du behöver lite extra motivation i träningen. MÅTT Höjd: 223 cm Bredd: 73 cm Djup: 123 cm Vi levererar i hela Sverige. Privatpersoner kan välja att delbetala med Klarna.
Har du bestämt dig för att åka Vasaloppet och har nu insett att det är dags att börja träna eller har du åkt skidor tidigare och på jakt efter ett nytt par, se då hit! Här finns ett par Salomon Elite 9 Aero Classic skidor 190 cm långa samt 156 cm långa stavar av märket Leki En lätt skida för duktiga åkare som vill ha en lättåkt skida som är lätt att få fast i frånskjutet och har bra glid. Skidorna införskaffades för två år sedan och har använts i två Vasalopp. Då skidåkning inte riktigt är min grej valde jag att inte träna till loppen så de är använda cirka 20-25 mil, med andra ord är dom i riktigt bra skick! Pris för skidor + stavar 2 500 kr Ett par pjäxor av märket Salomon i storlek 42 finns för 500 kr.
Hej! Jag måste tyvärr sälja längdprylarna på grund av flytt Söder ut.. Ett mycket bra packet för dig som åker endel och är sugen på en grym tid på årets Vasalopp 1. Skidor Fischer Rcs Classic Gold För åkare runt 80 Kg 202/N18 Har bara hunnit åka på skidorna ett par gånger. 2. Pjäxor RC7 Classic pjäxa, storlek 42 Toppracingsko som bygger på Carbonlite men med lite mer stoppning. funktioner: Speed Lock System, Arch Stöd snörning och F5 PU Classic sula för perferkt frånspark och maximal kontroll. Har bar testat pjäxorna och måste säga att dem är otroligt sköna att åka i, formar sig direkt efter foten och känns som ett par joggingskor! Stavarna följer med vid snabb och smidig affär!
Skierg i nyskick från 2012. Perfekt träning inför Vasaloppet. Golvställ medföljer. Går också att montera på väggen. Finns i Vasastan. Nypris 14.000, nu 9.000.