Quantcast
Till salu inom: ”

puch alabama säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin bil som går bra! Ny bes i Juli! Ny skattad sept! Som däck på alufälg vinter på plåtfälg har gått 2 säsonger!i bra skick! Klimat! Airbag! Dragkrok! Farthållare! centrallås! Fönsterhissar! främre passagerarfönsterhiss ur funktion, kamrem behöver bytas därav priset! Vi har bytt till kombi annars hade jag haft kvar bilen! Lasthållare kan ingå i köpet! Jag kan tänka mig byte mot zundapp ks 50 alt puch florida dakota eller alabama moped +pengar eller släpvagn i fint skick.
Fin klassisk moped. Väldigt fint orginalskick. Startar på första. Orginal verktyg i väska finns. Fungerar felfritt. Mitt problem är att den har endast 2 hjul och har inte behov av sådant fordon. Behöver dock en 50" plasma så moppen säljs till förmån för det, eller bytes mot fin sådan. Fin Mac mini kan funka oxå. Värde är ca 8000 till 10000 vad jag förstått. Jag prutar inte eftersom den inte står i vägen, o har inte bråttom. Klassisk, samlarobjekt,
Puch Alabama ombyggd säljes. Bland annat ombyggd till kick-start. Har varit igång men stått still ett tag men dock inomhus. I stort sett komplett men fattas lite som t e x lyktglas och avgasrör. Medföljer en låda med mestadels Puch-delar. Finns bland annat cylindrar, toppar, kolvar, förgasare och massa annat diverse. Finns även större cylinder, topp och kolv för den som vill att det ska gå fortare. Säljer inget separat och hämtas på plats. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Puch alabama objekt lätt ombygd utan att sabba ramen jag har lite orginaltillbehör som syns på bild 1800:-