Quantcast
Till salu inom: ”

puch montana säljes

Puch Montana
F
Eksjö
Puch Montana

Jönköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Då var det dags att göra av sig med mopeden, Är inte den fräschaste, Men gillar man att hålla på och fixa saker och ting så är detta just för dig!, och det är den gröna som ska iväg! Lite info om mopeden,Det felet som jag vet av är att 3ans växel fungerar inte, Och en sido kåpas saknas, Är väl detta jag kan komma på rakt av, Ring för mer info!
Modell på båten är okänt för mig. Lite pyssel med denna, så kan den bli fin till slut. Har inte själv tid med båten, så därför överlåter jag det till någon annan. Måtten på båten är ungefär 4 x 1.5 m. Stolarna i båten är som synes ej original. Motor finns ej, priset gäller endast båt. kan även byta till mig puch montana motor stora cylindern Säljer båten nu för endast 2.000:-
Tjenare, Har en Puch Montana som jag önskar sälja. Jag har haft den i 6-7år Startar lätt O-trimmad Lammeller behöver bytas på den och så är det några fler skavanker och sådant som behöver fixas men den är jue inte ny direkt och detta är nog inget problem för den händige med lite extra tid. Finns mer som jag kan berätta via mail eller telefon för den intresserade. Kontakt endast via mail först. Tänkte mig runt 8000SEK B.V.S.A Fler bilder kan mailas vid visat intresse.
Hejsan, Jag säljer min Puch montana, då den bara står i garaget och samlar damm. Bra bruksskick, testade att starta den och den starta för första gången på 2 år på tredje kicken. Kan bli riktigt fin för den som kan, vill och har tid. Maila eller ring. Mail är föredraget då jag kan ha dålig teckning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en Puch Montana från 82. Jag är andra ägaren på den stått i garaget sen 84-85. Det unika med den är att den är om (registrerad till lätt mc) bytte olja och startade upp den för några veckor sen går riktigt bra.bra skick billig i försäkring och skatt. första kontakt via mejl vill ha 8000 kr Finns på Tjörn just nu mer bilder går att skicka om intresse finns så hör av er. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.