Quantcast
Till salu inom: ”

purowool sängmadrass säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

God och mjuk sängmadrass säljes. Den är ganska bred, ungefär 200x130-140cm. Säljer också en ca 160-170cm hög och kanske 40cm djup bokhylle med stor plats till allt ifrån böcker till prylar och leksaker. Säljer även ett litet svart nattbord av träd. Allt är köpt på IKEA från början. Sängen kan ni få för 350kr, bokhyllan för 150 och nattbordet kan ni få gratis. Jag uppskattar om ni kan ta alla tre sakerna på en gång, men de kan köpes separat om nödvändigt. Jag har ingen bil, så möblerna måste hämtas. Sista frist 2011-07-31, för att då flyttar jag, och sen är det för sent.
Jättefin sängmadrass säljes till ett kanon pris den är hel och fin och man sover på den som en bebis. (Latex madrass finns men ingår ej! pris kan då diskuteras för båda produkterna) Jag har skaffat mig en ny säng på grund av min sambos inflyttning så det är först till kvarn. Sängen förvaras inomhus i lägenheten och det är bara till hämta den. Priset kommer ligga på 500 kr. OBS! - Men priset kan diskuteras vid snabb avhämtning!
En 105 cm bred sängmadrass med tillhörande bäddmadrass skänkes eller säljes till högstbjudande. Både sängmadrass och bäddmadrass är fräscha men den har använts i ett antal år och vi väljer därför att skänka den. OBS! Sängen måste hämtas senast torsdag 1 dec eftersom vi annars kommer att slänga den på tippen pga renovering i huset. Sängmadrassen är av modell mjuk och passar därför bäst till mindre barn eller personer som föredrar en mycket mjuk säng. Vi har använt sängen till son från 1,5 till 3 års ålder. Det finns möjlighet att montera på medar på sängen (fanns tidigare men vi valde att ta bort dem för att minska avstånd till golvet). Endast kontakt via email. //Hanna
Säljer nu min soffgrupp som består av en 3- sitsig soffa kombinerat tillsammans med två st 2- sitsiga soffgrupp som är i tyg med en massa kuddar. Jättefina i skicket då den knappt är använda. Inköpta på Em för ett par år sedan. Inköpspris då 33000 :-. Rymliga och stora. Tyget är i grå och vit. Priset 13000:- nu!! Sängmadrasser Lexus inköpta för ett par år sedan från Em. Inköpspris då 30000:- Knappt använd. Fin och är väldigt skön och bekväm bäst i test efter hästen säng. Priset nu 15000:- Priserna går att diskutera då jag behöver bli av med dem pga att jag har inte tillräckligt med plats.
Två stycken Purowool sängmadrasser, mått 200x90x20 cm, säljes. Madrasserna är oanvända och ligger fortfarande kvar i originalförpackningen. För mer information se tillverkarens hemsida: http://purowool.com. Pris 6500:-/styck.

... eller prova att söka på två stycken purowool täcken