Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Yamaha PW80, i bra bruksskick. vet inte riktigt vilket år den är tillverkad.. gissar på slutet av 80-talet.. Lättstartad å pigg barn-mc med halvautomat (inget kopplingshandtag)= bara släppa lite på gasen å peta i annan växel gör det mkt lätt att lära sig åka på den. Gör uppåt 70-80km så släpp inte barnen helt lösa... Den har punka på bakhjulet och det får köparen själv ta hand om att fixa, dragit av 500kr för det redan på priset. - provköra funkar bra ändå.
Knattecross i bra skick säljes, osäker på årsm. Svensk servicehandbok medföljer. Pris 4200 kr. Ett par oanvända crossbyxor och två par som är något använda, i mycket bra skick säljes. 1. Nästan oanvända, strl. 8-10 år. Pris 300 kr 2. Helt oanvända, strl. 10-12 år. Pris 400 kr 3. Nästan oanvända, strl 5-7 år. Pris 250 kr Rygg/axel/bröstskydd, UFO, strl. 6-10 år, Pris 200 kr Paketpris vid köp av allt.
Nu har jag blivit lite för stor för min lilla Cross. Årsmodellen är -00 , jag köpte den -02 och har haft den sen dess. Den har nu stått i några år men startar utan problem och går jätte fint. Den är i fint skick då jag inte kört så jätte mycket på den. Jag bor i Karlstad med Crossen står hos min mamma i Ransäter . Ring 0702808189 eller maila för mer info eller om ni vill komma och kolla på den. MVH Elinor
Hej. Nu ska jag sälja min lillebrors yamaha Pw80 som han inte använvänder längre... 2-takt och halv automat... Går finnemang... Startade som en klocka efter vintern... För intresse ring mig gärna.... Om ni har några frågor/eller om ni vill provåka. Kan ordna transport mot Värmland, om någon är intresserande mot de hållet. Eskilstuna,Arboga,Karlskoga, Karlstad,Sunne, ,örebro,Arvika... Även ner mot Skövde.. Transport mot betalning... Mvh Marcél Sandell
Yamaha PW80 av lite äldre modell. Ful i lack och plast men går som ett spjut. Fjädring och bromsar funkar bra. Mycket lättkörd och bra förstahoj för ett barn. Halvautomatisk 3-växlad låda. Medföljer även hjälm, bröst/ryggskydd, armbågsskydd, knäskydd, handskar och tuff crosströja. Priset 4000 kronor är för allt. V.G Ring inte före 10.00 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på årsmodeller yamaha pw80