Allt till salu inom "quinny freestyle xl"

Sortering:
15 dagar

Trigano Mini Freestyle 270

155 000 kr
Blocket.se
Butik
16 dagar

Skidor pjäxor snowboard sno...

250 kr
Blocket.se
Uppsala
20 dagar

Medela freestyle bröstpump

1 400 kr
Blocket.se
Västerås
27 dagar

Bröstpump Medela Freestyle...

2 000 kr
Blocket.se
Butik Bromma
1 månader

Twintip skidor FACTION PROD...

2 900 kr
Blocket.se
1 månader

Völkl Mantra Jr 118cm

2 000 kr
Blocket.se
Nacka
1 månader

Scott skidor junior/barn

300 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Gävle

Quinny Freestyle XL

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Chokladbrun Quinny med bronsfärgat chassi och luftdäck. Separat sitt och ligg del. Säljs pga. att vi inte får plats med den i bilen längre. Medföljande tillbehör: * Vinteråkpåse * Skötväska i form av en ryggsäck * Täcke till liggdelen * Regnskydd till liggdelen * Pump till däcken Barnvagnen är inköpt i oktober 2009. Mycket fin! Kan levereras till Gävle, går ju även att skicka men tror det blir mycket i frakt då vagnen är stor och tung. Mejla inte, kollar sällan den. 3100:-
3 100 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Tyresö

Quinny Freestyle XL

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
"Quinny Freestyle xl Comfort är en fantastisk sportvagn som fungerar jättebra i både terräng och i city." Vi har en svart (obs ena bilden jag bifogat är mörkblå ej vår vagn på bild), med både sitt/liggdel samt adapter till maxi cosi så man enkelt slipper flytta över bebisen ur bilbarnstolen om man ska göra ärenden, jättesmidigt! Vi har varit väldigt nöjda. Mycket bra att man kan vända sittdelen åt vilket håll man vill.. Liggdelen är nästan aldrig använd, sittdelen lite sliten. Myggnät och regnskydd till båda sitt/liggdel finns. Ett hjul har vi bytt som är ngt smalare än de ursprungliga. Vi köpte vagnen 2008, inga kvitton finns.
1 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholms län

Barnvagn Quinny Freestyle XL

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Fräsch, välvårdad barnvagn av märket Quinny Freestyle XL (2008 års modell) säljes, inklusive tillbehör. Stabil trehjuling med luftpumpade däck för bästa komfort. Babyskydd av märket Maxi Cosi Carbiofix passar till vagnen (ingår dock ej). Instruktionsbok medföljer. Vagnen säljes pga att då vår tjej sover på mage har hon nu vuxit ur vagnen. Följande ingår: Liggdel inkl. extra madrass. Sittdel med sele och tre ryggstödslägen. Regnskydd till ligg- och sittdel. Myggnät. Svart Quinny-åkpåse. Handbroms Ställbart handtag Färg: svart Pris: 2500 SEK
2 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Norrköping

Quinny Freestyle XL

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
En underbar sportvagn som fungerar jättebra i både terräng och i city. Automatiskt svängbart hjul fram. Justerbart ryggstöd som kan fällas i fullt liggläge och 3-punktsbälte. Regnskydd medföljer. Handbromsen fungerar genom vajrar på bakhjulen. Ihopfälld är vagnen mycket kompakt. Det speciella låset säkrar vagnen så att den blir lätt att transportera. OBS!! Vagnen är väl använd, bruksskick men inget som åsidosätter dess användning. Vagnen har stått ett halvår och upptäckte att fotbromsen sitter i ett läge där det inte går att fälla ner den. Kanske en rundsmörning eller den händige enkelt löser det.
600 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Bromma

Barnvagn - Quinny "maxi cosi"

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Svart Quinny "Freestyle XL" med tillbehör säljes. Trehjuling med svängbart främre hjul som går att låsa i fast läge om så önskas. Luftpumpade däck vilket gör det lätt att ta sig fram på såväl ojämn som jämn väg. Vändbar sittdel så att det lilla barnet kan se dig. Reglerbart handtag med skinnöverdrag på handtaget, trepunktsbälte, varukorg i tyg under vagnen & handbroms. Säljes med följande delar: - sittdel - liggdel - regnskydd Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj