Quantcast
Till salu inom: ”

salomon inlines säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Inlines

Uppsala
Kängor salomon

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, våren är här och det är underbart väder ute, så tänkte ja skulle sälja iväg mina inlines Salomon som jag Köpte för ett par sommrara sedan men åkte knappa tio gånger med dom sedan har dom stått så dom är sågott som oanvända, storlek 42- 2/3 ganska stor i storleken, tänkte mej att en tusen lapp kanske var ett passande pris då som kosta strax över 3000 nya, men vi kan disskutera mera via telefon, M.v.h Martin
Jag säljer ett par salomon inlines som är helt i nyskick. Jag själv köpte dem ifjol av en annan som använt dem typ 3 gånger så de är i superfint skick! Jag har aldrig använt dem pga att de är lite för små för mig. De är av märket Salomon och i storlek 38. Skydd för knän och armbågar ingår samt hjälm. Avhämtning går smidigast men frakt går fixa men då tillkommer fraktkostnaden. Nås enklast på telefon, men mejl går också bra.
Säljer ett par inlines av märket Salomon. De är i bra skick men jag vurpade och slog mig rejält så har jag valt att hålla mig till sporter utan hjul ;) Det följer med skydd för knän, armbågar och handleder. Dessa rekommenderar jag med facit i hand att använda! Storleken är 41 men jag anser att de är rätt små i storlekarna då jag har 40 och de sitter bra på mig. Hör av er om ni undrar något.
Tjena, tänkte sälja mina gamla inlines av märket salomon eftersom jag inte använt dom på säkert 4-5 år. Använda 5-6 gånger max så dom är i fint skick och inga defekter alls, inköpspriset var på 1200:- och tänkte mig väll iallafall 50% av de, så 600:- ligger priset på, kan eventuellt gå ner något vid snabb problemfri affär! Skulle föredra om ni börjar med att skicka ett sms så kan vi komma överens om när de går att ringa, jobbar nämnligen lite halvtaskiga tider. Mvh Viktor
Long board LUSH Använd endast ett par ggr, i nyskick. Lärde mig aldrig åka och överlåter den till någon som vet hur man gör. 900 kr SALOMON Inlines Storlek 43 I fräscht skick, inte speciellt slitna. Hjul och kullager fungerar som det ska. 400 kr Hjälm TSG Ljusgrå Storlek Medium. I mycket fint skick. 250 kr Allt finns i centrala Göteborg för avhämtning. Inga byten, ingen paypal, ingenting skickas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.