Quantcast
Till salu inom: ”

råå snipa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Snipa Ek på Ek kopparnitad ca6m lång 2,40 bred Båten är grundslippad men lite träarbete på däck återstår, den är i mkt bra skick och en fin modell ( Råsnipa). Den står på en stabil och välbyggd vagn ( lastbilsframvagn) och är utrustad med en vinch, stora rejälla däck och dragögla. ej motor. Säljer båt och vagn för 9000:- ( det är vad vagnen är värd) eller byte med en motorbåt som kan andvändas till fiske i insjö bytesvärde upp till 12000:- Öppen för alla förslag ring 04278200 eller 0708996155
Rååsnipa i glasfiberplast med ruff och segel säljes. Båten är i ett mycket bra bruksskick, men det finns saker att åtgärda, som målning av fribord, enklare lagning av roder och motorservice, om man vill ha den i toppskick. Motor Albin O-21 med dynastart, som har gått i Kalmarsund. Båten är ett kvalitetsbygge, byggd på Holms Varv i Råå på sjuttiotalet. Modellen är känd för sin stabilitet och stadiga gång. Används av flera yrkesfiskare i Öresund. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kustenspärla, med nytt teakdäck och ny sprayhood med hamnkapell, säljes till höstpris. 3 cyl. penta motor. Båten är i bra skick.