Quantcast
Till salu inom: ”

råå snipa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Snipa Ek på Ek kopparnitad ca6m lång 2,40 bred Båten är grundslippad men lite träarbete på däck återstår, den är i mkt bra skick och en fin modell ( Råsnipa). Den står på en stabil och välbyggd vagn ( lastbilsframvagn) och är utrustad med en vinch, stora rejälla däck och dragögla. ej motor. Säljer båt och vagn för 9000:- ( det är vad vagnen är värd) eller byte med en motorbåt som kan andvändas till fiske i insjö bytesvärde upp till 12000:- Öppen för alla förslag ring 04278200 eller 0708996155
Rååsnipa i glasfiberplast med ruff och segel säljes. Båten är i ett mycket bra bruksskick, men det finns saker att åtgärda, som målning av fribord, enklare lagning av roder och motorservice, om man vill ha den i toppskick. Motor Albin O-21 med dynastart, som har gått i Kalmarsund. Båten är ett kvalitetsbygge, byggd på Holms Varv i Råå på sjuttiotalet. Modellen är känd för sin stabilitet och stadiga gång. Används av flera yrkesfiskare i Öresund. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kustenspärla, med nytt teakdäck och ny sprayhood med hamnkapell, säljes till höstpris. 3 cyl. penta motor. Båten är i bra skick.
Rååsipa plast ! 2 cylindrig Volvo penta inombords motor. Ligger i Råå ån Mast med segel ingår. Telefon efter 16,30 042 70045
Råå snipa med Sabb 18hk dieselmotor. Motorn är färskvattenkyld, kylslinga på utsida skrov och har torra avgaser. Vidare så har den reversibel propeller mkt bra vid trolling/ dörjefiske. dieselförbrukning knappt 2 liter i timmen vid 6knop. Lite fix återstår men båten är fullt brukbar bara att sjösätta o köra. Säljes till högstbjudande!