Allt till salu inom "kolonistuga 89 gullvången råå"

Sortering:
Kolonilott med stuga
Borås
Igår

Kolonilott med stuga Visa liknande

75 000 kr
Blocket.se
Litet kylskåp
Hallstahammar
4 dagar

Litet kylskåp Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Luftvärmepump
15 dagar

Luftvärmepump Visa liknande

3 950 kr
Blocket.se
Marex 370 ACC
Lomma
Igår

Marex 370 ACC Visa liknande

2 250 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Helsingborg

Charmiga Råå. 100 m till bad, nära till allt

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ljust och trevligt sommarboende i charmiga Råå, ett pittoreskt samhälle vid Öresund söder om Helsingborg. 100 m till härliga bad, 3 minuter till affärer. Närhet till golf, fisketurer i sundet, segling och passagerarbåt till Ven. Idealisk plats för turer i Skåne och Danmark. Lägenhet på bottenplan, med egen entré, som består av stort vardagsrum, matplats och två mindre sovrum och ett litet kök. 3 bäddar (extrabädd möjlig), ca 70 m2, dusch, 2 wc. TV. Trådlöst internet. Uteplats. Rökfritt. Uthyres från lördag till lördag. OBS! Endast två veckor är lediga till följande priser: v. 25 (16-23 juni) 3.700 kr v 27 (30 juni-7 juli) 4.700 kr
0 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Helsingborg

2:a, 54kvm, Norrehedsgatan 11, Helsingborg Centrum/Råå

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Lägenheten är en 2a på 54kvm, i hyran ingår Kabel Tv, värme och vatten. Lägenheten är öppen, ljus, inglasad balkong med bra utrymme. Halv trappa upp, ingen hiss. Ligger nära livsmedelsaffär: Lidel, Coop, City Gross, Ica Maxi, ÖB, Willys. Bra bussförbilndelser med både gula och gröna bussar, 219, 209, 297; 1, 21 Att åka till stan med bussen tar ca 10-15min beroende på vilken buss man tar. Nära till Ramlösa station 3min i bus, 8min att gå. Det tar 10-15min att gå till Råå Strand, även bra cykelvägar både till stan och till stranden i Råå.
5 161 kr
Lägenhetsbyte.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Pittoreska Råå

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bo i privatbostad. Havet ligger på andra sidan vägen. Vill du åka till staden (Helsingborg) kan du ta bussen som som går var tionde minut. På en knapp halvtimme är du i centrum. Färjan till Danmark (Helsingör) tar 20 min. Dagliga fisketurer och turer till Hven Utgår från Råå hamn. Dit går du på 5 minuter. Huset är modernt utrustatmed tvättmaskin, diskmaskin, inbyggnadsugn, micro, utegrill, satelitTV,stereo m.m.Huset är varsamt renoverat med den gamla charmen kvar. Kaminer som går att elda finns på båda våningsplanen. Kontakta mig per telefon.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

B&B, Bed & Breakfast Råå/ Helsingborg

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Välkommen att bo i vårt brygghus, B&B Villa Västerhaga! Vi har renoverat vårt gamla brygghus till gästhus/ B&B. Det ligger ett par hundar meter från badstranden, och ytterligare några hundra meter från Råå Camping och Råå hamn. På Råå finns det ett flertal restauranger, många möjligheter till bad och fiske (möjlighet att låna båt finns), eller ta en båttur till Ven från Råå hamn eller avkopplande dag spa eller skönhetssalong på någon av de salonger som finns på Råå, eller varför inte ströva längs med Råå ån i Råådalen. På B&B Villa Västerhaga ingår det frukost samt lakan och handukar. På B&B Villa Västerhaga finns det 2 kokplatttor, mikro, kyl samt badrum med dusch och toalett. B&B pris/natt och person 400kr. Välkommen med din bokning!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Villa på Matrosgatan 2, Råå uthyres

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Vackert och behagligt hus på Råå uthyres. Månadshyran går att diskutera utifrån om ni vill hyra möblerat eller omöblerat. Eller behöver trädgårdshjälp eller ej. Utgångspris för kallhyra är 16 000:- Månadskostnad för uppvärmning etc ligger på cirka 2 500:- till 3 000:-. Vi hyr ut till dig som vill hyra huset för en period på flera år. Fler bilder finner du på: http://www.erasweden.com/sv/Kontor/Helsingborg-Raa/Objektlista/Objektpresentation/?GID=OBJ25422_1180542648
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj