Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga 89 gullvången råå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ljust och trevligt sommarboende i charmiga Råå, ett pittoreskt samhälle vid Öresund söder om Helsingborg. 100 m till härliga bad, 3 minuter till affärer. Närhet till golf, fisketurer i sundet, segling och passagerarbåt till Ven. Idealisk plats för turer i Skåne och Danmark. Lägenhet på bottenplan, med egen entré, som består av stort vardagsrum, matplats och två mindre sovrum och ett litet kök. 3 bäddar (extrabädd möjlig), ca 70 m2, dusch, 2 wc. TV. Trådlöst internet. Uteplats. Rökfritt. Uthyres från lördag till lördag. OBS! Endast två veckor är lediga till följande priser: v. 25 (16-23 juni) 3.700 kr v 27 (30 juni-7 juli) 4.700 kr
Lägenheten är en 2a på 54kvm, i hyran ingår Kabel Tv, värme och vatten. Lägenheten är öppen, ljus, inglasad balkong med bra utrymme. Halv trappa upp, ingen hiss. Ligger nära livsmedelsaffär: Lidel, Coop, City Gross, Ica Maxi, ÖB, Willys. Bra bussförbilndelser med både gula och gröna bussar, 219, 209, 297; 1, 21 Att åka till stan med bussen tar ca 10-15min beroende på vilken buss man tar. Nära till Ramlösa station 3min i bus, 8min att gå. Det tar 10-15min att gå till Råå Strand, även bra cykelvägar både till stan och till stranden i Råå.
Bo i privatbostad. Havet ligger på andra sidan vägen. Vill du åka till staden (Helsingborg) kan du ta bussen som som går var tionde minut. På en knapp halvtimme är du i centrum. Färjan till Danmark (Helsingör) tar 20 min. Dagliga fisketurer och turer till Hven Utgår från Råå hamn. Dit går du på 5 minuter. Huset är modernt utrustatmed tvättmaskin, diskmaskin, inbyggnadsugn, micro, utegrill, satelitTV,stereo m.m.Huset är varsamt renoverat med den gamla charmen kvar. Kaminer som går att elda finns på båda våningsplanen. Kontakta mig per telefon.
Välkommen att bo i vårt brygghus, B&B Villa Västerhaga! Vi har renoverat vårt gamla brygghus till gästhus/ B&B. Det ligger ett par hundar meter från badstranden, och ytterligare några hundra meter från Råå Camping och Råå hamn. På Råå finns det ett flertal restauranger, många möjligheter till bad och fiske (möjlighet att låna båt finns), eller ta en båttur till Ven från Råå hamn eller avkopplande dag spa eller skönhetssalong på någon av de salonger som finns på Råå, eller varför inte ströva längs med Råå ån i Råådalen. På B&B Villa Västerhaga ingår det frukost samt lakan och handukar. På B&B Villa Västerhaga finns det 2 kokplatttor, mikro, kyl samt badrum med dusch och toalett. B&B pris/natt och person 400kr. Välkommen med din bokning!
Vackert och behagligt hus på Råå uthyres. Månadshyran går att diskutera utifrån om ni vill hyra möblerat eller omöblerat. Eller behöver trädgårdshjälp eller ej. Utgångspris för kallhyra är 16 000:- Månadskostnad för uppvärmning etc ligger på cirka 2 500:- till 3 000:-. Vi hyr ut till dig som vill hyra huset för en period på flera år. Fler bilder finner du på: http://www.erasweden.com/sv/Kontor/Helsingborg-Raa/Objektlista/Objektpresentation/?GID=OBJ25422_1180542648