Quantcast
Till salu inom: ”

rånäsjulle 15 fot säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Leksak

Lund
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av flytt säljer vi nu "Pärlan". Här får du en lättskött båt med träkänsla. Med "Pärlan" kan du segla mellan kobbarna eller ta motorn ut till badviken. Skulle både vinden och bensinen ta slut så tar du bara fram årorna 15 fot med blått plastskrov. Durk, tofter, sarg och fördäck i Mahogny/Teak. Jullen har aluminiummast med nytt sprisegel i Hollänsk rött och en rejäl ballast i kölen. Yamaha utombordmotor 5 hkr Båten finns i Hunnebostrand Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Vi säljer nu far-fars Rånäsjulle. Båten är 15 fot och av plast. Den har inte varit i sjön på 10 år, men skrovet är i fint skick. Trädetaljer i båten behöver renoveras/bytas ut/ ersätta, för att båten ska bli sjöduglig. Alltså ett köp för den händige som vill ha en fin båt till ett bra pris! I köpet ingår aluminiummast, bom, intakta(sparsamt använda) segel och båtvagn som båten står på. Priset går att diskutera! Hör helst av er via mail, svarar gärna på frågor om du har sådana!
15 fot i fint skick. Plastskrov med träöverbyggnad. Inombordare, Albin O11 med elstart. Segel och båtkärra ingår.
Mycket fin Rånäsjulle 15 fot, från 1977, nr 634, av O Hallberg, Henån. Blått plastskrov med inredning i maghogny, teakdäck. Storsegel och fock, 9 kvm. Volvo Penta, MD 2010, 2 cyl, 10 hk, årsmodell 2000 (körd ca 200 tim), årligen servad, batteri ca 2 år, aut länspump. Inkl hamn o bomkapell, tampar, ankare, fendrar.