Quantcast
Till salu inom: ”

röd sammet fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Iphone 7+

Göteborg
Gardiner

Trelleborg
Julgardiner

Trelleborg
Ballerinaskor

Jönköping
Ytterkrukor

Karlshamn

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer en fin bäddsoffa i sammet med rött blommönster, tror det är 60- eller möjligtvis 70-tal. Köpte den för 2500 och säljer nu för 700 kronor + annonspris (priset kan diskuteras vid riktigt snabb affär). Jag flyttar på lördag och soffan behöver hämtas innan söndag. Soffan är en rymlig 3-sits Den har en utdragsdel undertill som rymmer en madrass men det går även att sova på soffan. Passar tex mysig kaféverksamhet eller dig med känsla för stil och gamla saker. Soffan gör någonting speciellt med rummet!
Allt säljes p.g.a. flytt. Bord: köksbord 3 ben m mässingsfötter ca 45 x 70cm massiv bordsskiva. Pris: 200:- Bord: ovalt (Alrutz) ca 50cm fint skick. Pris: 200:- Stol : Pinnstolar 2st handmålade vita. Pris: 100:- styck Fåtölj: Fåtölj med grått skinn snurrbar. Pris: 125:- Stol: Barnstol antik med röd sammet i gott skick, total höjd 67cm, höjd till sits 33cm. Pris: 300:-
Säljer denna soffgrupp. Har med åldern blivit lite färgförändringar i tyget, syns lite på bilden, men ett fläckborttagningsmedel borde göra susen! Har dålig koll på vad de är värda, så: lägg ett bud så får vi se ifall den blir din! Enda kravet är att den hämtas någongång mellan den 24mars-29mars, p.g.a. flytt. Eller ett annat alternativ: har du en antik soffa och/eller fåtöljer i röd sammet som du vill bli av med, skicka en bild så kan vi byta eller att pengar läggs som mellanskillnad. Maila helst!
Vi säljer 2 fina soffor med avtagbart tvättbart tyg. Bägge är ca 10 år och köpta på Mio för över 10000:-/st. Den blå är en byggbar soffa, kan alltså minskas till att vara en 2-sits. Den röda är en bäddsoffa för 2 vuxna. En sover i soffan och en i en extrasäng som dras ut under soffan. Den är i "bio-röd" sammet och har använts som bakre rad i vår "hemmabio". De säljes var för sig för 600:- per styck.
Ja måste göra plats så min vackra soffa fr 50tal ska bort,den är välskött,inga skador eller fläckar och har stått hos mig i rökfri miljö och inga hundar eller katter,priside 1000 kr Nästa är en röd "sammet / plysch" fåtölj som behöver fixas undertill med en bräda för att hålla upp sittfjädern,inget svårt men ja lämnar det till köparen och därav pris - 300 kr Köksbord med 2 klaffar för 2-4 personer,ett vackert bord som behöver en ommålning så blir det som nytt,men ja lämnar det till köparen och det går för 400 kr