Quantcast
Till salu inom: ”

rörslutsteg dynaco säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

2 st.rörslutsteg Dynaco MK-3 säljes.I relativt bra skick,men givetvis som sådana här veteraner brukar vara,i använt skick och spår av tidens tand både här och där. Det vänstra fungerar mycket bra,låter mycket bra och nästan tyst.RCA-6550 . Det högra kommer det inget ljud ur men rören glöder.RCA-6550 varav ett är kass. Detta är nog inget större fel,brukar inte bli så stora fel på MK-3or. Givetvis kan dom skickas. Kan även tänka mig byte till bättre rörförsteg eller Jbl L100 alt.4312 eller..... Pris:Kom med förslag. Frågor?Meila eller ring.
Nu säljer jag mina monoslutsteg Dynaco Mark III Monophonic Power Amplifier som är ett klassiskt rörslutsteg som efterliknats och modifierats av många. Det är en klass A-rörförstärkare som med sina 60 Watt en gång var det kraftfullaste som marknaden kunde erbjuda. Dynaco är idag ett samlarobjekt för audiofiler. Jag har restaurerat mina med ny nätkabel och RCA ingång. Specifikationer: Utgångseffekt: 60 W kontinuerligt (rms). Utgångsimpedans: 4, 8 och 16 ohm (ingen omkoppling för för att ändra värdet). Storlek: 23 cm x 23 cm och 17 cm. Vikt: 14 kg. Pris 3000 kr eller högstbjudande via Swish eller kontant. (frakt betalas av köpare)
Slutsteg Dynaco 60w monorslutsteg, klassiker från 70-talet
Ett par fina fungerande Dynaco rörslutsteg som låter otroligt fint och skicket är mycket bra . Det man kan anmärka lite på är ett svagt mekaniskt brum när gallren är på men inget som stör nämnvärt när man lyssnar på musik.
Rörslutsteg Dynaco 60w