Quantcast
Till salu inom: ”

racebuss säljes

F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu min vw transporter som jag haft som racebuss till min tävlingshoj. Då säsongen är över och det inte blir nått mer tävlande så säljs även bilen. Kamrem och vattenpump byttes vid 12K mil och den är servad varje år med olja och filter. Besiktad och skattad i Juli men nu avställd. Ring om du vill komma och kolla. Pengar i hand vid provkörning. Tommy
Så nu får vissa leksaker hitta nytt hem för husfridens och för garagets skull. Denna objekt hade jag stora planer för men sen räckte liksom inte tiden till och intresset svalnade. Längd 12 m. Reggad med dispans för sängplatser. Alltså, en perfekt racebuss för den som är lite händig och intresserad. Stått sen 2010. Motorn är nyrenoverad 2009. Generatorn laddar illa. Ring eller maila!
Vi har vårstädat racebussen inför årets säsong, och behöver få plats med mer nya däck. Passar Yamaha R1 07 (120,180) 12 racedäck i varierande märken och skick, massor med timmar kvar att åka på.. perfekt för banåka med gathojen. 4 fram, 8 bak 500:-/st eller snabb affär 4000:- för alla 12 först till kvarn! Obs! detta är racedäck, ej gatdäck! ni som köper vet skillnaden!
Hej jag säljer min buss då vi ej har någon nytta av den längre. Motorn bytt till nyare modell med turbo och intercooler, Bes till 31-05-12, avställd, 5 sittsig, två kan sova i den, dragkrok med tillåten dragvikt 2700 kg, lastvikt 2090 kg, dubbla däck bak nya. OBS bilen är registrerad som tung lastbil och kräver c-kort men skatten är låg 2420 kr / år. Bilen kan säljas nybesiktigad. ev byte men kontanta pengar går före. knallebuss torgbuss crossbuss racebuss
Ombyggd husvagn av märket Cygnet - 78. *Plats för 1 MC fram i vagnen. *Ny Gas. *Nya kuddar. *Allt funkar förutom termostaten till värmen (har bara använt elvärme i depån) och en del av dörr handtaget har gott av. *3 sängplatser, 4 med extrasäng. *Gasolvarnare. *Batteri, laddare och elvärme medföljer. *Besiktigad, gasolbesktigad och skattad. Ett betydligt billigare alternativ till crossbussen/racebussen. Vagnen rullar fint på vägen och har fungerat väldigt bra som transport av racern och som boende i depån.