Quantcast
Till salu inom: ”

raggarbilar säljes

Raggarbilen
F
Mera kackel
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Unik så tillsvida att den ser ut att vara Sveriges risigaste som är besiktigad och körbar. Ja, det finns rost. Bes ua till november. 145 hästars 225" sexa med manuell treväxlad som går himla bra. Detta är en raggarbil så originalfantaster behöver inte ringa. Eftersom jag är en sur gammal gubbe så orkar jag inte svara på mail, SMS, HIV, PMS eller andra bokstavskombinationer. Är du intresserad så ringer du, kommer och tittar och ska du pruta gör du det på plats med min rabiata hund. Kan tänka mig nåt byte, även dyrare men max 15000 emellan. Ring mig på 0733-644413.
Raggarbil v8 383 727 aut ej orginal Garagelackad 2004 dålig inredning cabben bytt 2004 obes avställd vinterpris 58000 kan säljas billigare vid snabb affär säljer bilen pga av att jag har för många bilar ej byte Extrauppgifter Märke: Chrysler Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Imperial Hästkrafter: 299 Hk I trafik: 2004-06-02 Motorstorlek: - Biltyp: Cab CO2-utsläpp: - Färg: Röd
Ska nu sälja bilen pga nybils köp. (NY BESIKTIGAD I DAG) Bra raggarbil i bruksskick, går bra i motor och låda, har aldrig haft några problem med bilen, Finns att göra på den om man vill, ytterst lite rost. Hyffsat hel o fin invändigt. Finns massor att berätta så ring om du är intresserad svarar inte på mejl. Kom med bytersförslag endast jänkare !! ej nyare än -64. Pris: 80 000, ej behov utav snabba pengar så ring inte o pruta.
Det är nu dags för oss att sälja vår Svarta pärla. Stötdämpare, bromsklossar och batteriet är bytt i våras och den klarade besiktningen galant! Precis som med andra gamla volvo så är bensinmätaren trasig, taket hänger lite i baksätet och den har lite rost på ena sidan. Tyvärr så lyckades vi köra sönder avgassystemet lite så den låter som en riktig raggarbil, men lite svetsning så är hon som ny igen! Läderklädsel, cd-spelare Vinterdäck och takräcke inkluderat!

... eller prova att söka på raggarbil pilsnerbil