Quantcast
Till salu inom: ”

rallybil volvo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Ska göra mig av med rallybilen. Det är en 745a årsmodell 90. Rolig lekbil/grusvägsbil. Den är toksänkt, extremt pigg motor. Avgassystem saknas från kat och bakåt, saknar handbromsvajer. Saknas lite små saker, men går att köra, kör den dagligen, som sagt det är bara en lekbil för den som vill ha roligt på grusvägen. obes och oskattad. Endast sommardäck. Vet inte miltalen, men det borde ju vara oväsentligt för en lekbil. Ge mig ett bud eller bytes mot något kul med motor. Smsa eller maila. Jobbar mycket.
Hej! Ska sälja en fräsch 242 pga andra planer. Finns en grupp H bur från finess vid intresse! Lackat på Volvo för ett par år sedan. Har kommit några rosor men annars bra skick då dessa bilar brukar se riktigt illa ut. Bra projekt att bygga rallybil på. Rensad invändigt men allt bakom intrumentpanelen sitter kvar så det är inte så mycket jobb att skruva dit allt igen. Nästan alla grejer finns kvar. Mvh Thomas
Hej, ska sälja min rallybilVolvo 244 Voc -77 (skattebefriad och ett besök hos bilprovningen varannat år) Helt optimerad. Nyrenoverad växellåda och nya lameller och tryckplatta som endast har gått 3st tävlingar. Kartläsarstolen ett år gammal. Intercom kanske kan följa med. Volvo Rsportsratt. Nya bromsar och sköldar runt om. Skrapad. Och en massa delar, För mycket att räkna upp. Dörrar,skärmar växellåda m.m Bara tuta och köra! Ring för mer info!
Bygga nytt eller reservkaross? En Volvo 242 kaross som har rostlagats med nya trösklar, skärmkanter och golv en gång i tiden. Jag köpte karossen för ett par år sedan för att ha som reserv men nu när rallybilen är såld behövs den inte längre. Papper finns på bilen som är av 1982 års modell. Den ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" men är i mina ögon ett bra objekt. Med ett batteri och en burk startgas är det inga problem att köra upp den på ett släp.
Hej Nu ska jag sälja min volvo 244 voc rallybil årsmodell: 1980 (skattebefriad) bakaxel: 4:10 Växellåda: m45 Motor: 405 topp h-kam b23 underdel insprut (går klockrent) brytarfritt tändsystem bosch Det är bra väghållning ibilen Har en rostfri 244 kaross stående och en massa kaross delar till 244. 32 000:- för rallybilen 36 000:- för rallybilen och 244 karossen och karossdelarna. Ring för mer info ( OBS dekalerna är borttagna nu )