Allt till salu inom "resesäng barn ikea"

Sortering:
baby/barnsaker
Linköping
2 månader

baby/barnsaker Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Resesäng Barn
Nykvarn
2 månader

Resesäng Barn Visa liknande

500 kr
Blocket.se
barn möbler
Järfälla
2 månader

barn möbler Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
resesäng barn
Tumba
2 månader

resesäng barn Visa liknande

200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Leksaker  ·  Vännäs

Akta graco gunga m.m

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har köpt på mig alldeles för mycket barn saker och har nu äntligen tagit tag i saken och säljer bort det! Det jag har är En Akta graco gunga som drivs på batteri helt fel fri och har blivit använd 2-3 ggr En vit tvättbalja från ikea En Resesäng som ALDRIG har blivit använd och är kvar i original förpackning En baby björn bärsele också helt felfri Kom med bud om vad ni tycker att sakerna är värd men inga skam bud, så länge annonsen är kvar så finns grejerna kvar! Ring eller smsa eller Mejla Bilder finns men jag mejla dem helldre!
0 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Österåker

Smått och gott i Åkersberga

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har vinterstädat i barnens garderob och vill ni fynda är det nu! Bor i Åkersberga, jobbar i Liljeholmen. 1/ barnmadrass IKEA 100 kr. (bild kan skickas) 2/ Wallies BIG murals. Den ena med bilar i olika storlekar (max 95cmX40cm). Den andra med olika typer av flygplan (max 47cmX53cm), 100 kr styck 3/ Stor krokodil IKEA, 50 kr. 4/ Babylarm. 100 kr. styck 5/ Bilbana med 2 fungerande bilar som man ska skaka för att få igång, 400 kr. 6/ CARENA resesäng, måttligt använd, 150 kr. 7/ Little tikies tågbana med stort berg. Tåg + helikopter ingår. 150 kr.
100 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Boden

Resesäng, barnstol & barngrind

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lätt resesäng som också är lätt att sätta upp och ta ner. Heter Baby Sleep från Babyproffsen. Knappt använd, men jättebra att barnet kan titta ut genom nätet när det ska somna och vaknar. 450 kr Barngrind som går att fälla både uppåt och framåt. Har "autolås" i brädan man monterar på "andra sidan" 50 kr IKEAs väldigt bra barnstol, något sliten. Hål för rem att spänna fast babyn i, något som behövs så småning om. Löstagbara ben för smidig förvaring och transport. Finns praktiskt bord att köpa till på IKEA för 39 kr. Kan spolas av i duschen efter kladdiga middagar... Om ni redan har en barnstol i köket, kan denna komplettera på altanen. 40 kr
40 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Göteborg

Barnvagn m.m. för den "lilla"

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
1. Barnvagn Brio duo (2007) med lufthjul inkl. sovpåse, regnskydd, parasoll, myggnät, hjulskydd och pump. Reglerbart handtag så att man kan vända handtaget så att barnet åker framåtvänd resp. bakåtvänd. Handtaget kan även ställas in vad gäller höjden för den som kör vagnen. I nyskick, använd av endast ett barn i knappt 1 år! Vi har varit mycket nöjda med den. Pris: 3500 kr 2. Skötbord (ikea) med röd skötbädd (Spöket Laban) inkl förvaringskärl (Lättsam, ikea), badbalja (lättsam, ikea) med halkmatta. Pris: 350 kr 3. Elektronisk "barnvakt" Pris 75 kr 4. Spjälsäng (vit) inkl madrass (ikea vyssa) och spjälskydd (ikea, ljusblått) Pris: 400 kr 5. Resesäng blå Pris 300 kr Kontaktas via telefon mellan 17.00-21.00
3 500 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Kungälv

Resesäng mm

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har röjt på vinden och vill sälja det som våra barn har vuxit ur. Resesäng i bra skick - 300 kr Barnmatsstol som man klämmer fast i bordet, perfekt vid resor. Tar liten plats - 100 kr Barnmatstol IKEA vit med löstagbara ben i alluminium - 50 kr. Mobil till spjälsäng - 50 kr Allt är använt av ett eller två barn men är fortfarande i skick att användas mer. OBS!!! Ring eller sms:a vid intresse. Mailen kollar vi inte så ofta.
50 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj